Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση ο Τάκης με τον Άρη – «Ας καταλάβει επιτέλους ότι το σχέδιο του δεν πέρασε» – Survivor


Το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως οι ανατροπές αλλά και ισορροπίες ανάμεσα στις σχέσεις των παικτών μπορούν να αλλάξουν πού γρήγορα.


Διαφ.


Έτσι λοιπόν, πριν από λίγο παρακολουθήσαμε να ανεβαίνουν και πάλι οι εντάσεις ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια ο οποίος κατηγόρησε ανοιχτά τον πρώτο ότι κανόνισε με τους Μαχητές να τον ψηφίσουν από την κάλπη, έτσι ώστε να μπορέσει εκείνος να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: «Άντε γα@@ θα λέω σε…» – Άσχημος καβγάς για Ασημίνα και Ναυσικά

Μάλιστα, δεν δίστασε κιόλας να ρωτήσει και τους υπόλοιπους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών γιατί τον ψήφισαν και αν έχουν κάποιο παράπονο από την συμπεριφορά του ή από τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Ο τσακωμός Καραγκούνια – Σοϊλέδη στο Survivor 5

Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο

Απόψε το βράδυ, Σάββατο 26/3 το Survivor 5 επιστρέφει! Νέοι Διάσημοι και νέοι Μαχητές θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό να κερδίσουν το πρώτο έπαθλο της εβδομάδας. Ωστόσο, μέχρι να συναντηθούν οι παίκτες στον στίβο μάχης θα γίνει χαμός.

Η φιλία Ασημίνας και Σοφιάννας μετά την αλλαγή των ομάδων έχει διαλυθεί και από κολλητές πλέον έχουν γίνει εχθροί – δείτε αποκλειστικό με τσακωμό τους! Ο Κατσαούνης βάζει συνεχώς λόγια στην συμπαίκτρια του, ενώ από την άλλη η Σοφιάννα βλέπει την άσχημη συμπεριφορά της πρώην φίλης της και έχει γίνει έξαλλη (δείτε το trailer). Το μόνο σίγουρο είναι πως στα επόμενα επεισόδια έρχονται πολλά.

Όταν μάλιστα πραγματοποιηθούν τα αγωνίσματα ασυλίας θα έρθουν τα πάνω κάτω και οι τσακωμοί θα είναι πολλοί και οι καταστάσεις θα βγουν εκτός ελέγχου.

Ο στίβος μάχης θα είναι κλασικός με πολλά εμπόδια που θα κουράσουν τους παίκτες, ενώ ο στόχος είναι πολύ εύκολος και σίγουρα σημαντικό ρόλο στη νίκη θα παίξει η ταχύτητα.

Σύμφωνα λοιπόν με επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας και όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο που είναι συγκλονιστικό, αφού οι νικητές θα πάνε στην ένωση του Survivor της Τουρκίας.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram


Πηγή