Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Όλοι οι συγγενείς βρίσκονται στο κάδρο…» – «Έκρηξη» Θανάση Κατερινόπουλου για την μεταφορά των οργάνων της Ίριδας από τον πατέρα της – Ελλάδα


Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Mια ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», χθες Τρίτη 22/3. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών ήταν εκείνος ο οποίος, μετέφερε τα όργανα της μικρής Ίριδας, με το φορτηγό της δουλειά του σε παθολογοανατόμο, στα Ιωάννινα.


Διαφ.


Μάλιστα την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός συντάκτης της εκπομπής, Γιώργος Σόμπολος, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαδικασία. Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, ο οποίος μίλησε σχετικά για το θέμα.

Survivor spoiler 23/03: Το νούμερα κατρακυλούν και ο Ατζούν βάζει τον Χρήστο Δάντη στο Survivor 5!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 23/03: Το νούμερα κατρακυλούν και ο Ατζούν βάζει τον Χρήστο Δάντη στο Survivor 5!

«Είναι πρωτάκουστο ο πατέρας να μεταφέρει τα όργανα του παιδιού του και πόσο μάλλον σε μια απόσταση 300 χλμ. Πού βρήκε το κουράγιο; Κακώς τού επέτρεψαν να τα μεταφέρει. Το πρώτο φάουλ είναι των αστυνομικών αρχών. Δεν επιτρέπεται στον συγγενή κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους. Απορώ πώς άντεξε ένας τέτοιος πατέρας να κουβαλάει τα όργανα του παιδιού του!

Είναι φάουλ από την αστυνομία που έδωσαν την άδεια στον πατέρα για δύο λόγους: ο πρώτος λόγος είναι καθαρά ψυχολογικός για τον πατέρα και ο δεύτερος, θα μιλήσω με την καχυποψία που πρέπει να έχει κάθε αστυνομικός, είναι ότι όλοι οι συγγενείς βρίσκονται στο κάδρο», τόνισε χαρακτιριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.


Πηγή