Μακριά κι αγαπημένοι: Ο χειρότερος σύντροφος για καθένα από τα 12 ζώδια


Μακριά κι αγαπημένοι: Ο χειρότερος σύντροφος για καθένα από τα 12 ζώδια


Διαφ.




«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», λέει ο σοφός λαός και ίσως να έχει δίκιο. Κοιτά όμως ζώδια και σύμφωνα με την αστρολογία, αποδεδειγμένα ορισμένοι συνδυασμοί οδηγούν… στην απόλυτη καταστροφή, κυρίως λόγω τοξικότητας.

Μπορεί το πάθος να υπάρχει, η καλή διάθεση και η πρόθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις να εγγυώνται σίγουρο μέλλον και οι δύο σύντροφοι να δηλώνουν έτοιμοι να προσπαθήσουν για το καλύτερο, δυστυχώς όμως σε ορισμένες περιπτώσεις ζωδίων η αποτυχία είναι προδιαγεγραμμένη.

Υπάρχουν, βλέπεις κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που μόνο ως «απαγορευμέvοι» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν – και όχι άδικα.

Στις 6 αυτές περιπτώσεις, ο χωρισμός είναι δεδομένος καθαρά λόγω τοξικότητας της σχέσης, με τους δύο συντρόφους να αδυνατούν εντέλει να συνυπάρξουν, όπως αποδεικνύεται το αργότερο λίγους μόλις μήνες μετά την πρώτη επαφή…

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι πιο τοξικοί συνδυασμοί ζωδίων;


Κριός με Λέων
Ο περήφανος και ανεξάρτητος Κριός θα δυσκολευτεί πολύ να ανεχτεί τη σχεδόν παιδιάστικη συμπεριφορά του ωραιοπαθή Λέοντα. Το Λιοντάρι από τη μεριά του, θα αναζητά συνεχώς την επιβεβαίωση από τρίτους, κάτι που δεν μπορεί παρά να εξοργίσει τον έντονα συναισθηματικό Κριό. Στη συγκεκριμένη σχέση, συνήθως το πρόβλημα ξεκινά από το Λιοντάρι που δυσκολεύεται να συνυπάρξει με έναν τόσο δυναμικό σύντροφο ο οποίος -άθελά του- του προκαλεί τεράστια ανασφάλεια.

Σκορπιός με Δίδυμο
Ο Δίδυμος είναι ίσως ο μοναδικός εκπρόσωπος του ζωδιακού που μπορεί να καταφέρει να βάλει τον εκρηκτικό Σκορπιό σε τάξη. Δυστυχώς, όμως, η τάση του να ζητά πάντα περισσότερα από όσα μπορεί να δώσει, οδηγεί τον Σκορπιό να… δείξει νωρίς το κεντρί του και να αποφασίσει να βρει αλλού την τύχη του. Συνήθως, σε ό,τι αφορά στον συγκεκριμένο συνδυασμό ζωδίων, ο χωρισμός έρχεται μετά από πολλούς, άκρως ψυχοφθόρους καβγάδες λόγω απιστίας του άστατου Διδύμου.

Ζυγός με Τοξότη
Ο ευαίσθητος και ισορροπιστής Ζυγός δύσκολα θα μπορέσει να ανεχτεί τη συμπεριφορά του περιπετειώδη Τοξότη. Για τον Ζυγό, ο Τοξότης δεν είναι εκείνος που μπορεί να εμπνεύσει συναισθηματική σταθερότητα και ασφάλεια, ενώ από την άλλη, εκείνος κουράζεται από την ακατανίκητη ανάγκη του Ζυγού για συζήτηση των προβλημάτων της σχέσης.


Ιχθύς με Καρκίνο
Πόση ευαισθησία μπορεί να χωρέσει σε μία σχέση; Αν και αυτά τα δύο ζώδια μπορούν με τον κατάλληλο σύντροφο να αποτελέσουν τους ιδανικούς συντρόφους, στο μεταξύ τους υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Από αυτή τη σχέση, λείπει ο δυναμισμός και το κίνητρο για περιπέτεια.

Ταύρος με Παρθένο
Από τη μία ο απόλυτος λάτρης της σταθερότητας και από την άλλη το πιο υποχόνδριο ζώδιο που αποδεικνύεται ικανό να εκνευρίσει ακόμα και τον σπιτόγατο» Ταύρο. Αν και στη θεωρία ο συγκεκριμένος συνδυασμός ζωδίων θα μπορούσε να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, στην πράξη πάνε όλα λάθος. Ο Ταύρος αρχίζει να βαριέται την τόση παραξενιά του Παρθένου, με αποτέλεσμα να χάνει (και) το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Αιγόκερως με Υδροχόο
Κυβερνήτης και των δύο αυτών ζωδίων είναι ο Κρόνος. Ωστόσο, στην περίπτωση Αιγώκερου και Υδροχόου, λαμβάνει χώρα ένα παράδοξο «πάντρεμα» του παραδοσιακού με το μοντέρνο. Ο πάντα ανικανοποίητος Υδροχόος έχει ανάγκη για καινούργιες εμπειρίες, την ώρα που ο Αιγόκερως δηλώνει ευχαριστημένος στο safe zone του. Τα προβλήματα θα κάνουν νωρίς την εμφάνισή τους, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι ένα από τα σπανιότερα που φτάνουν στα σκαλιά της εκκλησίας – και όχι άδικα!

πηγη: belikeyou.gr