Τραγικές εξελίξεις για την Ιωάννα Μαλέσκου – Το πήρε απόφαση ο ΣΚΑΪ – MEDIA & TV


Εκτός προγράμματος του ΣΚΑΪ θα είναι και αυτήν την εβδομάδα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It». Αιτία είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία. Το κανάλι του Φαλήρου τροποποιεί το πρόγραμμα του και συνεχίζει ενημερωτικά σε όλη την πρωινή ζώνη κάτι που σημαίνει ότι η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου δεν θα προβληθεί.


Διαφ.


Στον ΣΚΑΪ, οι πληροφορίες λένε πως θέλουν να ακολουθήσουν το παράδειγμα του OPEN το οποίο δεν μεταδίδει πρόγραμμα, αλλά συνεχή ροή ειδήσεων με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.

Survivor spoiler 11/03: Σπαραγμός στην παραλία για την Κάτια Ταραμπάνκο - Της μετέφερε τα τραγικά νέα η παραγωγή

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/03: Σπαραγμός στην παραλία για την Κάτια Ταραμπάνκο - Της μετέφερε τα τραγικά νέα η παραγωγή

Άγνωστο πότε θα ξαναπροβληθεί

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες όσο ο πόλεμος συνεχίζεται και όσο τα γεγονότα τρέχουν στην Ουκρανία, κανείς από το κανάλι του Φαλήρου δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια συγκεκριμένη ημερομηνία θα αρχίσει πάλι να προβάλλεται στους δέκτες, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου στο ΣΚΑΙ

Αιχμηρός ο Γιώργος Λιάγκας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει»

Την Ιωάννα Μαλέσκου φιλοξένησαν στο Πρωινό, με αφορμή τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να σχολιάσει πριν τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ.

«Δηλαδή, αυτή τη στιγμή μεσούσης της σεζόν, το τηλεοπτικό μήλον της έριδος είναι η Ιωάννα Μαλέσκου; Δηλαδή είναι ο άνθρωπος που έχει ξεχωρίσει και σφάζονται τα κανάλια για να την πάρουν του χρόνου. Μα μου λες τώρα ότι είναι μήλον της έριδος; Μιλάει 4 λεπτά και δεν καταλαβαίνεις τι λέει!

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

Συνήθως ξέρουμε τώρα πώς γίνεται το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πια, είναι με πληρωμένους που γράφουν ό,τι τους λένε αυτοί που τους πληρώνουν. Οι πραγματικές μεταγραφές «βόμβα» είναι αυτές που δεν τις μαθαίνει κανένας και τις μαθαίνουμε μία ανακοίνωση. Όλα τα άλλα είναι για δημιουργούμε αίσθηση. Είπα εγώ για την κοπέλα; Γι’ αυτούς που πληρώνονται και γράφουν διάφορα».

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή για το τηλεοπτικό της μέλλον: «Ο,τιδήποτε σχετίζεται με τη νέα σεζόν δε θα το συζητήσουμε μαζί και ειδικά έξω στον δρόμο και σίγουρα δεν αφορά σε εμάς και τη δεδομένη στιγμή.

Είναι κάτι που όταν λήγει μία σεζόν, όλοι οι επαγγελματίες συζητάνε αν θα συνεχίσουν εκεί που είναι ή αν θα είναι κάπου αλλού. Να μου ευχηθείτε να είναι όλα καλά, αυτό θα το ήθελα πολύ», απάντησε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως στενοχωρήθηκε για το συμβάν με τον Τάσο Χαλκιά.


Πηγή