Το βαθύ κάθισμα της Φαίης Σκορδά είχε δωράκι έκπληξη: Μας έδειξε το γατάκι της


Το βαθύ κάθισμα της Φαίης Σκορδά είχε δωράκι έκπληξη: Μας έδειξε το γατάκι της


Διαφ.




Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Φαίη Σκορδά φόρεσε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της και εμείς απλά…

Η Φαίη Σκορδά είναι απο τις παρουσιάστριες που μπορεί να μαγνητίσει τα βλέμματα πάνω της, ακόμα και για αστείους λόγους, τις περισσότερες φορές όμως το κάνει όχι με το ταλέντο της ως παρουσιάστρια.

Τα τελευταία χρόνια η Φαίη φαίνεται ότι έχει χάσει το άστρο της και το μόνο που την απασχολεί είναι το προφίλ που θα δείξει προς έξω, είτε αυτό είναι το τηλεοπτικό της προφίλ είτε το προφίλ της στο instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πρωινό στον ΑΝΤ1 είναι μεγάλη fan του instagram, αφού απο εκεί άλλωστε βγάζει και τα τεράστια ποσά με τα ρούχα που διαφημίζει ως μια απο τις πιο επιτυχημένες influencer.


Μην απορείτε γι’ αυτό, το αποδεικνύουν οι περισσότεροι απο 1 εκατομμύρια ακόλουθοι που έχει και οι οποίοι διαρκώς αυξάνονται. Για την ιστορία είναι μια απο τους λίγους που έχουν ξεπεράσει το εκατομμύριο followers στην Ελλάδα και αυτομάτως αυτό δείχνει το πως επηρεάζει το κοινωνικό δίκτυο και τις ζωές αυτών που την ακολουθούν.

Δεν είναι και μικρό επίτευγμα για την κοπέλα που έφυγε απο τις Σέρρες για να γίνει γνωστή αυτή την στιγμή να είναι μια απο τις διασημότερες γυναίκες στην Ελλάδα, έτσι δεν είναι;

Κάθε ανάρτηση της στο instagram καταφέρνει να γίνει viral σε μερικές ώρες, είτε αυτό είναι μια φωτογραφία με ρούχα, είτε ακόμα καλύτερα φωτογραφίες απο το καλοκαίρι όπου εκεί γίνεται και ο πραγματικός χαμός, αφού θεωρείται ότι είναι η παρουσιάστρια με τα ομορφότερα πόδια στην Ελληνική τηλεόραση.


Υπάρχει όμως μια φωτογραφία που η ίδια έχει αναρτήσει και έχει κάνει πραγματικό πάταγο στο κοινωνικό δίκτυο. Μιλάμε για την περιβόητη φωτογραφία που η Φαίη Σκορδά κάνοντας ένα επικό βαθύ κάθισμα μας δείχνει το γατάκι της….Εσύ ακόμα να το δείς;

Πηγή: tvfreaks.gr