«Γης μαδιάμ» ανάμεσα σε Λιάγκα – Σκορδά: «Κάνε την εκπομπή με την επικαιρότητα… Θα με βγάζετε εμένα μισή ώρα στο τέλος!» (Video) – Gossip


Η Φαίη Σκορδά δήλωσε πρόθυμη στον ΑΝΤ1 να ταξιδέψει ως την Ιταλία για τη Eurovision 2022 φέρνοντας θέματα στο Πρωινό, με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει επίσης το «παρών» για να πάει. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας φανερά ενοχλημένος θέλησε να πει δύο λόγια κατά τη διάρκεια του «Πρωινού»!


Διαφ.


  • Σκορδά: Εγώ προτίθεμαι να πάω. Αντί να στείλουμε τον Κλωνόπουλο, να πάω εγώ.
  • Λιάγκας: Εγώ θα πάω. Δικιά σου είναι η εκπομπή. Εγώ θα πάω σαν ρεπόρτερ.
  • Σκορδά: Εγώ κάνω πρόταση επίσημη στον ΑΝΤ1, επειδή είναι στην Ιταλία, επειδή έχω και κάποιες γνωριμίες. Θα φέρω και χορηγούς. Για να σε δω τώρα.
  • Λιάγκας: Εγώ θα βάλω τα λεφτά από την τσέπη μου.
  • Σκορδά: Ας το έλεγες πρώτος, πάλι ό,τι πω θα κάνεις; Γιατί να μην πάω εγώ; Κάτσε εσύ, κάνε την εκπομπή με την επικαιρότητα και θα με βγάζετε εμένα μισή ώρα στο τέλος.
  • Λιάγκας: Δεν χωράει η Eurovision στην επικαιρότητα.
  • Σκορδά: Στο τέλος θα είναι… Θα σας έχω τα καλύτερα ρεπορτάζ…

Survivor spoiler 11/03: Αυτός ο παίκτης του Survivor 1 μπαίνει στο Survivor 5

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 11/03: Αυτός ο παίκτης του Survivor 1 μπαίνει στο Survivor 5

Έξαλλη η Καινούργιου με τον Λιάγκα: «Ντροπή τους! Οι ίδιοι πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες»

Έξαλλη, έγινε η Κατερίνα Καινούργιου, στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Τετάρτης, με τον Γιώργο Λιάγκα! Όλα ξεκίνησαν με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη και αποκαλύφθηκε στο «Πρωινό». Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα καταπιαστούν ως εκπομπή με τα όσα έχουν διαδραματιστεί με την παράσταση όπου θα πρωταγωνιστούσε στον Πύργο Ηλίας.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 1.27:

Όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, οι ειδήσεις που αναφέρονται σε ξαφνικό πρόβλημα υγείας του αδερφού του Παύλου Χαϊκάλη δεν ισχύουν αφού είναι ένα πρόβλημα υγείας που ο ηθοποιός γνώριζε εδώ και μέρες και ο ίδιος είχε αποκαλύψει δημόσια.

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

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου που με έντονο ύφος είπε:

«Επειδή κάτι ακούστηκε περί σεβασμού – σε θέμα σεβασμού δε μπορεί να μου καταλογίσει κανείς τίποτα – είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται πάρα πολύ τους καλεσμένους του. Είμαι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Μιλάμε με τον κύριο Χαϊκάλη, γνωρίζουμε το θέμα του αδερφού του, ο ίδιος το έχει πει άλλωστε και δε θα κάναμε ποτέ κάτι στεναχωρούσε έναν άνθρωπο ή θα επιδείνωνε μια κατάσταση υγείας.

Όσοι υπονόησαν κάτι τέτοιο για εμένα και τους συνεργάτες μου απλά ντροπή τους. Και να θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι που πριν κάποια χρόνια γελούσαν με φοιτήτριες που έκαναν διάφορα στην πλάτη τους».


Πηγή