Tonic Bust από την Benostan: Φροντίδα και προστασία με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας – Shopping


Τα θεραπευτικά και γυναικολογικά προϊόντα Benostan είναι αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες της ελιάς και των βοτάνων που μας δώρισε η ελληνική φύση. Πρόκειται για μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα που αντιμετωπίζουν, αποτελεσματικά και με φυσικό τρόπο, θέματα γυναικολογικά και δερματολογικά, του σώματος και της προσωπικής υγιεινής.


Διαφ.


Φροντίστε από σήμερα τον εαυτό σας με προϊόντα υψηλής ποιότητας, χαρίζοντάς του την προστασία που του αξίζει!

Νέος σάλος με Lidl: Απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Νέος σάλος με Lidl: Απέλυσε έγκυο εργαζόμενή του!

Σύσφιξη στήθους

Αυξομειώσεις του μαστικού αδένα, κατά την εγκυμοσύνη, την έμμηνο ρύση και τις αλλαγές σωματικού βάρους, οδηγούν σε χαλάρωση των ευαίσθητων ιστών του μαστού με αποτέλεσμα το στήθος να χάνει τη σφριγηλότητά του και να δείχνει “πεσμένο”.

Λύση: Η μοναδική σύνθεση του γαλακτώματος Tonic Bust έχει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά
της χαλάρωσης του στήθους.

  • Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα με αντιγηραντικές ιδιότητες
  • Ενισχύει και συσφίγγει τους ιστούς της περιοχής του "φυσικού τριγώνου", από τη βάση των μαστών μέχρι και το λαιμό.
  • Με εκχυλίσματα από Δυόσμο, Βάλσαμο, Ελιά
  • Κατάλληλη για καθημερινή χρήση, ακόμα και μετά τον 3 ο μήνα κύησης
  • Χωρίς paraben

Tonic Bust από την Benostan: Φροντίζουμε και προστατεύουμε τον ευατό μας με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας

Τα προϊόντα και η φιλοσοφία

Κάθε προϊόν παράγεται με τη μέθοδο της Φυσικής Εκχύλισης και είναι συνδυασμός από ελιά και φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων της ελληνικής γης. Η επιλογή των βοτάνων γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας, τη δράση τους και τις ιδιότητες που αποδίδουν στο τελικό προϊόν. Κλινικές μελέτες και πανεπιστημιακές έρευνες υποδεικνύουν τον ιδανικό συνδυασμό των βοτάνων, καθώς επίσης και την αναλογία τους στην κάθε παραγωγή. Μετά την επιλογή τους, τα βότανα παραμένουν σε λάδι ελιάς, για συγκεκριμένο διάστημα και καθορισμένη
θερμοκρασία, ώστε το τελικό προϊόν να είναι εμπλουτισμένο με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του εκχυλίσματος.

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

Η Φυσική Εκχύλιση θα είναι πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της παραγωγής των προϊόντων μας. Στόχος και όραμά μας παραμένει πάντα η δημιουργία προϊόντων με βάση την ελιά και αγνά ανεπεξέργαστα βότανα της ελληνικής φύσης.

Βρείτε όλα τα προϊόντα Benostan αποκλειστικά στα φαρμακεία.


Πηγή