Έξαλλη η Τσαπανίδου! Την στιγμή των βομβαρδισμών στο Κίεβο Παπαδόπουλος και Αυγερινός «σκοτώθηκαν» – MEDIA & TV


Αδιανόητα σκηνικά στον αέρα του Open: Έξαλλη η Πόπη Τσαπανίδου! Έντονη λογομαχία είχε ο Γιάννης Παπαδόπουλος με τον Θανάση Αυγερινό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, τη στιγμή των βομβαρδισμών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας.


Διαφ.


Όλα ξεκίνησαν από μια είδηση που μετέδωσε η Αλεξία Τασούλη για βομβαρδισμό του καθεδρικού ναού, την οποία δεν επιβεβαίωνε η ρωσική πλευρά.

Survivor spoiler 02/03: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5! Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από την δύσκολη απόφαση του Ατζούν

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 02/03: Πρόωρο τέλος στο Survivor 5! Απογοητευμένοι οι τηλεθεατές από την δύσκολη απόφαση του Ατζούν

«Να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις», ζήτησε ο Θανάσης Αυγερινός, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο να επισημαίνει ότι είδηση από «Ουκρανό αξιωματούχο θα μεταδώσουμε Θανάση μου, από Ιαπωνέζο θες να μεταδώσουμε;».

«Δεν γίνεται να αυτολογοκρινόμαστε, η Αλεξία Τασούλη είπε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αν δεν αποδειχθεί αληθές θα έχει κάνει λάθος αυτός που το είπε και θα το έχει μεταφέρει λάθος σε όλο τον πλανήτη», πρόσθεσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

 Την στιγμή των βομβαρδισμών στο Κίεβο Παπαδόπουλος και Αυγερινός «σκοτώθηκαν»

«Ζούμε σε συνθήκες πολέμου, υπάρχει ανάγκη για εξακρίβωση», απάντησε ο Θανάσης Αυγερινός.

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

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πυροβόλησαν το κονβόι των Ελλήνων! Η εφιαλτική διαδρομή φυγής από τη Μαριούπολη

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που περιέγραψε στην τηλεόραση του Open ο πολεμικός ανταποκριτής Σωτήρης Δανέζης για τα όσα έζησαν πριν από λίγο οι Έλληνες που έφυγαν από τη Μαριούπολη.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου, τα πρώτα αυτοκίνητα της φάλαγγας χτυπήθηκαν, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν υπάρχουν απώλειες.

«Ξεκινήσαμε στις 11 το πρωί με περισσότερα από 40 αυτοκίνητα κυρίως με γυναίκες και μικρά παιδιά από τη Μαριούπολη. Μόλις περάσαμε την έξοδο της Μαριούπολης, πέσαμε σε έναν ουλαμό ρωσικών αρμάτων, με τους στρατιώτες να έχουν τα όπλα παρατεταμένα», είπε αρχικά ο ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του OPen.

Στη συνέχεια υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους, με το κομβόι να συνεχίζει την πορεία του, όμως σε ένα σημείο χρειάστηκε να μπει σε χωματόδρομο και εκεί: «τα πρώτα αμάξια δέχθηκαν πυρά. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αναστροφή και να φύγουμε με σκασμένα λάστιχα», είπε ο Σωτήρης Δανέζης.

Το κονβόι θα διανυκτερεύσει στη Ζαπορίζια, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο θα υπάρξει επικοινωνία με τον Έλληνα πρέσβη και το ΥΠΕΞ για να διαπιστωθεί αν όλα τα μέλη της αποστολής έχουν φτάσει στο σημείο με ασφάλεια.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο ρωσικός στρατός μπορεί να χτυπήσει το ελληνικό κονβόι από τη Μαριούπολη, με σκοπό να κατηγορήσει τους Ουκρανούς που μάχονται στην περιοχή.


Πηγή