Άγριες Μέλισσες: "Καυτό" spoiler για την σειρά του ΑΝΤ1 – Αυτό είναι το φινάλε των ζευγαριών – TV24


Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα και οι ανατροπές στις ζωές των πρωταγωνιστών στις «Άγριες Μέλισσες». Ακόμα μία εβδομάδα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι αγαπημένοι μας ήρωες αντιμετωπίζουν κατάματα τα γεγονότα, που έρχονται κατά πάνω τους, με θάρρος και τόλμη. Κάποιοι τα καταφέρνουν ενώ άλλοι “βουλιάζουν” με τις πράξεις τους…


Διαφ.


Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σειράς, τόσο κορυφώνεται η αγωνία να δούμε τι κατάληξη θα έχουν οι ήρωες, ενώ πιο συγκεκριμένα, αναρωτιούνται αν τελικά θα δούμε πολλά από τα ζευγάρια που μέχρι σήμερα είναι μαζί να χωρίζουν ή θα μείνουν για πάντα μαζί.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 – αποκλειστικό: Συντετριμμένη η Σοφιάννα! Η παραγωγή της ανακοίνωσε τα τραγικά νέα…

Το μεγάλο φινάλε των ζευγαριών στις Άγριες Μέλισσες

Η Ρένα και ο Νικηφόρος, παρά την αγαπημένη μητέρα Μυρσίνη που κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τους δει παντρεμένους, θα χωρίσουν με τον Νικηφόρο να επιστρέφει στην Ασημίνα που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά. Η Ρένα δεν αντέχει τα ένοχα μυστικά που βαραίνουν την οικογένεια των Σεβαστών και εγκαταλείπει μια για πάντα την προσπάθεια να είναι μαζί με τον Νικηφόρο.

Η Κορίνα – όπως όλοι ελπίζαμε – θα τη δούμε στο πλευρό του Μπάμπη Βαμβακά, ενώ ο Μελέτης έχει παρασυρθεί ξανά στο αμαρτωλό του πάθος για την Πηνελόπη που τον έχει προσεγγίσει για να μάθει από τον ίδιο ποιος είναι ο δολοφόνος του άντρα της.

Η Κορίνα με την βοήθεια της μητέρας της και της θείας της και αφού έχει μάθει πως ο Ακύλας δεν είναι ο πραγματικός της πατέρας θα ακολουθήσει τον δρόμο της αγάπης και θα παντρευτεί τον Μπάμπη και θα ζήσουν ευτυχισμένοι.

Ο Δούκας χωρίζει οριστικά με την Αντιγόνη ωστόσο παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει τα εγκλήματα που έχει κάνει εκείνη στο γάμο τους και την προδοσία της με τον ίδιο του τον αδερφό, οι δυο τους θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους με την Μυρσίνη να παίζει και το τελευταίο της χαρτί για την σχέση τους.

Ο Παναγιώτης θα εξομολογηθεί τον έρωτα του στην Βιολέτα και εκείνη χωρίς να τον πληγώσει θα του εξηγήσει πως δεν μπορούν να είναι μαζί αφού δεν νοιώθει συναισθήματα για εκείνον. Ο Παναγιώτης που έχει πληγωθεί ο αντρικός του εγωισμός σκέφτεται να εγκαταλείψει το Διαφάνι ωστόσο ένα γεγονός θα αλλάξει τα μέχρι τότε δεδομένα.

Το τέλος του Λάμπρου και της Ελένης

O Zάχος Λυκογιάννης παρά τις προσπάθειες του να χωρίσει την Ελένη με τον Λάμπρο θα αναγκαστεί απογοητευμένος να εγκαταλείψει το Διαφάνι αφήνοντας το ζευγάρι να ζήσει ήσυχα την ζωή του μετά και τα τόσα προβλήματα.

Για τη Δρόσω και τον Κωνσταντή, το αρχικό σενάριο τους ήθελε να χωρίζουν ωστόσο μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού ίσως και οι σεναριογράφοι γράψουν για εκείνους το ευτυχές τέλος που περιμένουν όλοι.

Ο Ζάχος καταρρέει – Μαθαίνει πως η Ελένη…

Το θαύμα που περίμεναν η Ελένη και ο Λάμπρος επιτέλους έγινε! Το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί και η χαρά τους για όσα θα έρθουν δεν μπορεί να κρυφτεί. Μόνο που δεν υπολογίζουν τον Ζάχο, ο οποίος σε απόγνωση και τρελός από ζήλια, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει την ευτυχία τους! Οπως έχετε ήδη δει, η Ελένη είχε υποψίες πως είναι έγκυος, αλλά από τον δεύτερο κύκλο ήταν γνωστό πως εξαιτίας της έκτρωσης που της είχαν κάνει στη φυλακή μετά από εντολή του Βόσκαρη, της προκλήθηκε μόνιμη βλάβη με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο έως και αδύνατο να κάνει παιδί.

Ποτέ όμως δεν έπαψε να ελπίζει σ’ ένα θαύμα! Ωστόσο η καθυστέρηση που είχε την οδηγεί στη Ρίζω, η οποία την εξετάζει και της ανακοινώνει τα ευχάριστα: «Ελένη μου, είσαι έγκυος! Ομως θα πρέπει να πας και σε γιατρό να το σιγουρέψεις», της λέει και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της και κλαίει. Πράγματι η Ελένη πάει στη γυναικολόγο της, η οποία της επιβεβαιώνει πως θα γίνει μητέρα! Λίγες μέρες αργότερα το ανακοινώνει στον Λάμπρο και μαζί το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Σου το είχα πει πως θα κάνουμε οικογένεια, Ελένη! Να το δικό μας θαύμα που περιμέναμε τόσα χρόνια», της λέει και μαζί αποφασίζουν να μοιραστούν τα ευχάριστα με όλο το χωριό. Το χαρμόσυνο νέο γίνεται γνωστό στο Διαφάνι και οι κάτοικοι τους εύχονται κάθε ευτυχία και χαρά. Ανάμεσα σε αυτούς που μαθαίνουν την εγκυμοσύνη είναι και η Μάρω, η οποία επιστρέφει στο χωριό.

Στη συνέχεια εκείνη το ανακοινώνει στον Ζάχο: «Η Ελένη με τον Λάμπρο περιμένουν παιδί», του λέει και εκείνος σοκάρεται. Προσπαθεί να το διαχειριστεί όλο αυτό αλλά με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τη μητέρα του: «Μην κάνεις σχέδια να την κερδίσεις! Πάψε πια! Είναι ευτυχισμένη με τον άντρα της και περιμένουν το παιδί τους», αλλά εκείνος είναι συγκλονισμένος: «Οχι μάνα, δεν έπρεπε να γίνει έτσι! Δεν έπρεπε», και πίνει πολύ προκαλώντας ανησυχία στη Μάρω.

Ο Ζάχος καταλαβαίνει πως με τα νέα αυτά δεδομένα χάνει και την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ξανά την καρδιά της και να την κάνει δική του. Νιώθει απελπισμένος και το ρίχνει στο ποτό. Την ίδια ώρα στήνεται στην «Πανδώρα» ένα μεγάλο γλέντι για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν.

Τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να καταστρέψει την ευτυχία που νιώθουν, εκτός από τα σχέδια του Ακύλα για το αεροδρόμιο. Ομως, κανείς δεν υπολογίζει τον Ζάχο, ο οποίος πάνω στην απελπισία του σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο που το βάζει αμέσως σε εφαρμογή προκειμένου ακόμα και τώρα να τη διεκδικήσει. Οταν ένα πρωινό συναντάει τον Λάμπρο στον δρόμο, του βάζει υποψίες για την πατρότητα του παιδιού, λέγοντάς του: «Είσαι σίγουρος ότι είναι δικό σου;» και ο δάσκαλος βγαίνει εκτός εαυτού και του απαντάει: «Πώς τολμάς, ρε κάθαρμα, να λες αυτά τα πράγματα; Τολμάς να μιλάς εσύ για την ηθική τής Ελένης; Είσαι διπρόσωπος και ελεεινός, δεν θέλω να σε ξαναδώ μπροστά μου».

Παρά το γεγονός ότι ο Λάμπρος δεν πιστεύει όσα του λέει ο Ζάχος, ωστόσο ο σπόρος της αμφιβολίας έχει αρχίσει να ριζώνει μέσα του. Σκέφτεται όλες τις φορές που η Ελένη πήρε το μέρος του, τα καλά λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και το γεγονός πως ο Ζάχος τη γυρόφερνε όσο εκείνος έλειπε στην εξορία. Ολα αυτά διογκώνονται στο μυαλό του Λάμπρου και οι κινήσεις του από εδώ και στο εξής θα φέρουν την Ελένη στα όριά της.


Πηγή