Survivor 5: «Έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφοράς…» – Ο Σάκης Αρσενίου «άδειασε» τη Μυριέλλα – News


Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Σάκης Αρσενίου λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και μεταξύ άλλων μίλησε για τη Μυριέλλα Κουρεντή και για το πώς μπορεί να σε βγάλει από τα ρούχα σου μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.


Διαφ.


Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για το Survivor 5

«Πολύ ωραία εμπειρία αλλά τώρα που βγήκα και είδα δύο, τρία επεισόδια, νομίζω καλύτερα που έφυγα. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να είναι τόσο πολύ το κομμάτι του ριάλιτι. Όποιος νομίζει ότι το Survivor είναι το ίδιο με αυτό που βλέπει από τον καναπέ του σπιτιού του, δεν έχει καμία σχέση. Εγώ πήγα ο εαυτό μου και βγήκα ο εαυτός μου. Δεν μπορεί να μπει κανένας διαβασμένος στο Survivor, γιατί μπαίνεις και βλέπεις κάτι άλλο.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 2/3: ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ;- Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Υπάρχουν άτομα στην κόκκινη ομάδα που μπορούν να τρελάνουν όλο τον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα η Μυριέλλα είναι ένα άτομο που σε δευτερόλεπτα έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφορές, δεν μου ταιριάζει σαν άτομο και τώρα που γύρισα είδα ότι γινόντουσαν πολλά πίσω από την πλάτη μου, άλλα on camera άλλα off camera. Εγώ όταν μπήκα ήξερα μόνο τον Άρη και στη συνέχεια έκανα παρέα με τον Απόστολο και την Ναυσικά που ήταν η παρέα του Άρη. Οι άλλοι νόμιζαν ότι έχουμε κάνει κλίκα. Εγώ αυτό που δεν μπορώ είναι ο παραλογισμός.

Μέσα από τη δουλειά που κάνω μέσα στα χρόνια έχω μάθει να χειρίζομαι κάποιες καταστάσεις και κάποια μηνύματα. Είναι σίγουρο πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Θέλω να πω στον κόσμο, επειδή έχω δεχτεί και πολλά καλά μηνύματα αλλά και πολλά αρνητικά. Δεν ξέρω από που βγαίνει όλη αυτή η κακία, ο κόσμος έχει ξεφύγει. Το να ασχολείται κάποιος με την οικογένεια του άλλου, το να πάθει κάτι, το να κυλήσει η ζωή του άλλου χάλια. Εγώ μπορώ να το διαχειριστώ, αλλά κάποιοι άλλοι δεν θα μπορούν. Είναι κάλο ότι έχουν να πουν να το λένε, ήπια», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Αρσενίου μετά την αποχώρησή του

Από το Survivor 5 αποχώρησε πριν μερικές μέρες ο Σάκης Αρσενίου, με τον τραγουδιστή να έχει επιστρέψει και επίσημα πίσω στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο ίδιος επέστρεψε όπως φαίνεται και στα social media, προχωρώντας στην πρώτη του ανάρτησή.

Ο Σάκης Αρσενίου ήταν από τους άτυχους παίκτες, καθώς πρόλαβε να κάτσει μονάχα δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, πρόλαβε και έζησε την εμπειρία αυτού του παιχνιδιού.

Το πρωί λοιπόν της Τρίτης 1/3, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από το ριάλιτι, γράφοντας στην λεζάντα: «Μια εμπειρία ζωής και ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.. Ανάμεικτα τα συναισθήματα… Σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα και τα όμορφα λόγια που μου έχετε στείλει… Τα καλύτερα έρχονται… σύντομα…!!!! Καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους !!!».

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Arseniou (@sakisarseniou_official)


Πηγή