Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησε ο βομβαρδισμός στο Κίεβο – Κρατικές υποδομές χτυπούν οι Ρώσοι – Κόσμος


Δυνατές εκρήξεις ακούγονται εδώ και λίγη ώρα στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο, μετά την προειδοποίηση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για μεγάλης εμβέλειας επίθεση, στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, με στόχο μεταξύ άλλων κυβερνητικό κτίριο πληροφοριών.


Διαφ.


Παράλληλα, τουλάχιστον 660.000 άνθρωποι έχουν φύγει για να γλιτώσουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία συρρέοντας σε γειτονικές χώρας ενώ την ίδια στιγμή οι αριθμοί αυξάνονται με «εκθετικό» ρυθμό, δήλωσε την Τρίτη (1/3) η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Τραγική αποκάλυψη για την μητέρα της τραγωδίας στην Πάτρα! Ανακάλυψαν πως...

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τραγική αποκάλυψη για την μητέρα της τραγωδίας στην Πάτρα! Ανακάλυψαν πως...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έπληξαν από αέρος την περιοχή γύρω από τον τηλεοπτικό πύργο στο Κίεβο.

Στόχος των ρωσικών δυνάμεων είναι σημαντικές υποδομές της Κιέβου προκειμένου να τεθούν εκτός λειτουργίας ούτως ώστε να είναι πιο εύκολη η ρωσική εισβολή στην πόλη.

Όπως μεταδίδουν τόσο ρωσικά όσο και ουκρανικά ΜΜΕ, στο στόχαστρο της Ρωσίας βρέθηκε, μεταξύ άλλων, πύργος τηλεπικοινωνιών στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και σχετικά βίντεο, χωρίς πάντως μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνεται η εγκυρότητά τους και χωρίς να υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση.

Σύμφωνα με αναφορές, δε, μετά τον βομβαρδισμό σταμάτησε η μετάδοση των ουκρανικών τηλεοπτικών καναλιών.


Πηγή