Survivor 5: «Το μόνο που μετέφερα ήταν…» – Όλη η αλήθεια για το τι αποκάλυψε ο Σάκης Αρσενίου στους Διάσημους – Survivor


Στις πρώτες του δηλώσεις αναφορικά με την εμπειρία του από το Survivor 5 προχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 1/3 ο Σάκης Αρσενίου στην εκπομπή Love It, ο οποίος επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Ελλάδα.


Διαφ.


Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε περισσότερο από όλους την Μυριέλλα, η οποία όπως δήλωσε έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφοράς σε βαθμό που τον φόβιζαν και πως μάλιστα χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να μείνει στο παιχνίδι.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 2/3: ΟΝΤΩΣ ΤΩΡΑ;- Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο

Οι πρώτες δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για το Survivor 5

«Ένιωθα ότι ήμουν ο εύκολος στόχος της εβδομάδας. Οι ψήφοι που πήρα δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης ξέρω ότι στεναχωρήθηκε. Μου είπε “θέλω να προσέχεις τη Μαρία” γιατί κάνουμε παρέα. Το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Άρης για το πώς φαίνεται αλλά και αν είναι η γυναίκα του καλά. Σε κανέναν άλλον γιατί ήξερα ότι θα φέρει μια αναμπουμπούλα.

Ένα άτομο που δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα και είναι μακριά από μένα είναι η Μυριέλλα. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που προσποιούνται ή είναι διπρόσωποι. Είναι ένα άτομο που έχει τρελές εναλλαγές συμπεριφοράς σε βαθμό που με φόβιζαν.

Είναι λίγο ανώριμη για την ηλικία της. Χρησιμοποιεί πάρα πολλά τεχνάσματα για να πετύχει τον σκοπό της, να μείνει στο παιχνίδι. Η Ναυσικά είναι πολύ ντόμπρο παιδί, ό,τι είναι θα στο πει. Η Μυριέλλα παίζει το παιχνίδι όπως τη βολεύει. Off camera να σου λέει άλλα και μόλις ανοίγει η κάμερα να μην πιστεύεις στα αυτιά σου και είναι ένα από τα πράγματα που με έχει εξοργίσει πάρα πολύ» είπε ο πρώην παίκτης.

Η πρώτη ανάρτησή του

Το πρωί λοιπόν της Τρίτης 1/3, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από το ριάλιτι, γράφοντας στην λεζάντα: «Μια εμπειρία ζωής και ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.. Ανάμεικτα τα συναισθήματα… Σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα και τα όμορφα λόγια που μου έχετε στείλει… Τα καλύτερα έρχονται… σύντομα…!!!! Καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους !!!».

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Arseniou (@sakisarseniou_official)


Πηγή