Του είχε τρελή αδυναμία: Αυτός είναι ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα! (photos) – Gossip


Ο Γιώργος Λιάγκας έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη που έτρεφε για τον πατέρα του Γιάννη. Μάλιστα είχε δώσει και το όνομά του στον πρωτότοκο γιο του με τη Φαίη Σκορδά.


Διαφ.


Ο γνωστός παρουσιαστής είχε περάσει ένα πολύ δύσκολο διάστημα το 2016 με τον χαμό του, καθώς όπως έχει αναφέρει δημόσια τον μεγάλωσε εκείνος.

Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο: «Ποιος είναι αυτός ο αηδιαστικός με το λουλουδένιο πρόβατο;»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Σούσουρο με τον Άγγελο Λάτσιο: «Ποιος είναι αυτός ο αηδιαστικός με το λουλουδένιο πρόβατο;»

Δείτε επίσης: Πατέρας ξανά ο Γιώργος Λιάγκας: Έγκυος η 35αρα καλλονή που κρύβει

Η μητέρα του μετά το χωρισμό με τον πατέρα του παντρεύτηκε κι έφυγε στο εξωτερικό κι έτσι ο Γιώργος Λιάγκας έμενε με τον πατέρα του, αλλά και πολύ καιρό με τους παππούδες του, γεγονός που έκανε δύσκολη τη μεταξύ τους σχέση.

γιάννης λιάγκας

Οι τρυφερές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου. Με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, με δίδαξε να μη λέω ψέματα και όταν χρειάστηκε ήταν και μάνα και πατέρας. Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν.

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

πατέρας γιώργου λιάγκα

Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα…».

πατέρας Γιώργου Λιάγκα

«Πετσόκοψε» τον Λιάγκα η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μην το παίζεις...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «πετσόκοψε» τον Γιώργο Λιάγκα, με την παρουσιάστρια να παίρνει θέση για το «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του παρουσιαστή.

«Εγώ τον Σπύρο τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Συνέχισε λέγοντας: «Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει.

Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά...»


Πηγή