Μαρία Τζομπανάκη: Ο Σασμός, η βεντέτα στην οικογένειά της, ο σύζυγός της και ο Ορφέας Αυγουστίδης


Μαρία Τζομπανάκη: Ο Σασμός, η βεντέτα στην οικογένειά της, ο σύζυγός της και ο Ορφέας Αυγουστίδης


Διαφ.
Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός συναντήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για το Happy Day.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε για ποιον λόγο επέλεξε να είναι ατημέλητη στη σειρά, αφηγήθηκε τον «σασμό» της δικής της οικογένειας και μίλησε για τον σύζυγό της και τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη.

«Ήμουν σίγουρη όταν είπα ναι στον Σασμό και είπα ότι θα είναι έτσι. Δεν θα είναι ωραιοποιημένος ο ρόλος, τουλάχιστον εξωτερικά. Δεν θα είναι ντυμένη έτσι, αλλά έτσι, δεν θα είναι χτενισμένη έτσι αλλά έτσι. Μου λένε πολλές φορές γιατί δεν χτενίζεται η Καλλιόπη και τους απαντώ “ποια μάνα, όταν της συμβαίνει αυτό, κάθεται στον καθρέφτη και φτιάχνεται;”. Υπήρξα πολύ ωραία γυναίκα, τώρα είμαι μία γυναίκα που κρατά τη μεστότητα και τον απόηχο αυτής της ομορφιάς που δε φεύγει» εξομολογήθηκε η Μαρία Τζομπανάκη.

«Όταν είδα στην αρχή τον εαυτό μου στην τηλεόραση, γιατί είχα να εμφανιστώ 15 χρόνια, έπαθα σοκ. Με την εμφάνισή μου. Έλεγα στον εαυτό μου “πώς είσαι έτσι;” αλλά μετά είπα ότι παίζω την Καλλιόπη και το ξέχασα. Μου αρέσει αυτό που κάνω. Τη φροντίζω πολύ την Καλλιόπη» συνέχισε η ηθοποιός που σημείωσε ότι στη σειρά πολλές φορές αυτοσχεδιάζει.


Όσον αφορά στο «σασμό» που έζησε η ίδια στην οικογένειά της, η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε ότι «εμείς φτάσαμε στο κατώφλι μίας βεντέτας, αλλά ευτυχώς σταμάτησε. Στην οικογένεια όμως υπήρξαν στο παρελθόν. Κατά λάθος! Δύο άντρες μεταξύ τους καβγάδισαν, ανακατεύτηκε ο αδερφός της γυναίκας για να το σταματήσει και τελείωσε. Είχε έξι αδερφούς από πίσω. Η γιαγιά μου το έλυσε. Στην άλλη οικογένεια, στην αδερφή της μητέρας μου έγιναν πολύ χειρότερα πράγματα».

Η Μαρία Τζομπανάκη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη και τον γιο της. «Ο Γιάννης ήξερε ότι δεν θα είμαι ως σύζυγος, καθιστή και δεν θα ξόδευα τον χρόνο μου στα γυμναστήρια και στις βόλτες στα μαγαζιά. Ξέρει πολύ καλά ότι είμαι ένας άνθρωπος που ζει τη ζωή κάθε λεπτό. Και μία και συνέβη αυτό με τον Σασμό, χαίρεται πάρα πολύ που μου αρέσει» είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η χιλιομετρική απόσταση δεν παίζει κανέναν ρόλο καθώς η σχέση τους είναι συνειδητοποιημένη.


«Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο γιος μου, ήταν μία βασική αιτία για να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη. Ήταν μαγικό. Μακάρι να έρθει και άλλο εγγονάκι. Τους το λέω και ο Ορφέας μου απαντά “ό,τι θέλει η Γεωργία”. Είναι καταπληκτικός γιος ο Ορφέας και πολύ καλός στην οικογένειά του» κατέληξε.

Θα ακολουθήσει ακόμα ένα μέρος της συνέντευξης της Μαρίας Τζομπανάκη…

Πηγή: Tlife.gr