Μετά από 10 μέρες στη φυλακή: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης


Μετά από 10 μέρες στη φυλακή: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Διαφ.
Μετά από 10 μέρες στη φυλακή: Το παραδέχτηκε για πρώτη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και περίπου δύο εβδομ...Στις φυλακές της Τρίπολης παραμένει ο Πέτρος Φιλιππίδης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Ο δημοφιλής ηθοποιός προφυλακίστηκε με την κατηγορία του βιασμού και για δύο απόπειρες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο ηθοποιός μάλιστα απολογήθηκε μυστικά αφού μέχρι την στιγμή της προφυλάκισής του δεν είχε γίνει γνωστό τίποτα για την υπόθεσή του. Στις φυλακές της Τρίπολης είναι προφυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης εδώ και περίπου έξι μήνες.

Οι δύο ηθοποιοί κρατούνται στον ίδιο θάλαμο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στον χώρο του θεάτρου πολλά χρόνια. Ωστόσο δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό μέσα στη φυλακή.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» ο Δημήτρης Λιγνάδης ετοιμάζει θεατρικό έργο με κωμικό περιεχόμενο. Η αυλαία θα σηκωθεί τους επόμενους μήνες και καλεσμένοι θα είναι συγγενείες των κρατούμενων και σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού θεάτρου έχει αναλάβει ρόλο σκηνοθέτη στη θεατρική παράσταση. Δεν αποκλείεται μάλιστα, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα να προσεγγίσει τον Πέτρο Φιλιππίδη προκειμένου να του δώσει κάποιον ρόλο.


Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν έτοιμη την αίτηση αποφυλάκισης του δημοφιλούς ηθοποιού. Ύστερα από δέκα ημέρες προφυλάκισης ο Πέτρος Φιλιππίδης παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

Οι συνθήκες που βρήκε στην Τρίπολη είναι πολύ καλύτερες από αυτές που περίμενε. Αν μάλιστα η αίτηση αποφυλάκισής του απορριφθεί θα ζητήσει να παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές της Τρίπολης.

Όπως φαίνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα του ζωή. Κουβεντιάζει με τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχουν κοινά ενδιαφέροντα λόγω θεάτρου και δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό που ετοιμάζει.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...