Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με την φωτιά στην Αχαΐα – «Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε»


Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με την φωτιά στην Αχαΐα – «Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε»

Διαφ.
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο με την φωτιά στην Αχαΐα - «Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε» Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος περνάει δύσκολες ...

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος περνάει δύσκολες ώρες από χθες εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας που έχει ξεσπάσει στη Ζήρια Αχαϊας. Δύσκολο Σαββατοκύριακο για τους ανθρώπους της Αχαϊας οι οποίοι είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να καίγονται από τη νέα πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή της Ζήριας.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Ζήρια παρακολούθησε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις εξελίξεις, αφού το σπίτι του κινδύνευσε από τις φλόγες. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια…

“Η Ζήρια καίγεται μαζί της και τα χρόνια μου τα παιδικά.. Το πατρικό μας αύριο θα δούμε αν σώθηκε… Η παραλία στο Λαμπίρι … τα καλοκαίρια της ζωής μου!!! Τώρα η φωτιά γλύφει τη θάλασσα εκεί που όλα τα δέντρα έσκυβαν πάνω της σα νάθελαν να ξεδιψάσουν… κοίτα να δεις οι στάχτες που βάλθηκαν τις αναμνήσεις να σκεπάσουνε!!! Κουράγιο χωριανοί μου”, έγραψε ο ηθοποιός στο instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Vasilis Charalampopoulos (@charalampopoulos_vasilis)

Ακόμα ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανέβασε και μία ακόμα φωτογραφία που δείχνει το χωριό του από απόσταση που είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...