Κοpιτσάκι ολομόναχο σε νοσοκομείο δεν είχε κάποιον να την περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε μία νοσοκόμα


Κοpιτσάκι ολομόναχο σε νοσοκομείο δεν είχε κάποιον να την περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε μία νοσοκόμα

Διαφ.
Κοpιτσάκι ολομόναχο σε νοσοκομείο δεν είχε κάποιον να την περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε μία νοσοκόμα Κοpιτσάκι ολομόναχο σε νοσοκομείο δεν είχε κάποι...
Κοpιτσάκι ολομόναχο σε νοσοκομείο δεν είχε κάποιον να την περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε μία νοσοκόμα
Η νοσοκόμα πρόσεχε το κοpιτσάκι που ήταν ολομόναχο μέχρι που αποφάσισε να το υιοθετήσει και να του προσφέρει απλόχερα αγάπη και οικογενειακή ζεστασιά.

Η μικρή Ζιζέλ γεννήθηκε πρόωρα τον Ιούλιο του 2016. Η μητέρα της εθισμένη στα ναρκωτικά και το μωράκι γεννήθηκε στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης με αρκετά προβλήματα υγείας.
Η Ζιζέλ έπασχε από νεογνικό σύνδρομο αποχής και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης.

Κοριτσάκι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και δεν είχε κάποιον να την περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε μία νοσοκόμα - Εικόνα 2

Το μωράκι πέρασε τρεις μήνες σε Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, μέχρι που μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο της Βοστόνης.

Εκεί, πέντε μήνες μετά τη νοσηλεία της τη γνώρισε μία νοσοκόμα. Η Λιζ Σμιθ δέθηκε αμέσως με την μικρή και φρόντιζε να περνάει αρκετό χρόνο μαζί της, αφού δεν υπήρχε κανένας που να βρισκόταν στο πλευρό της.

Οι βιολογικοί γονείς του παιδιού υποφέρουν από τη μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών κι ενώ είχαν το δικαίωμα να βλέπουν τη μικρή μία φορά την εβδομάδα, σχεδόν ποτέ δεν βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο.

Η νοσοκόμα δεν άντεχε ν’ αφήνει τη μικρή μόνη της στο νοσοκομείο κι έτσι αποφάσισε να αρχίσει τις διαδικασίας για να υιοθετήσει το παιδί.

Μετά από πολλές διαδικασίες η Λιζ κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα της Ζιζέλ: «Ήμουν τόσο χαρούμενη που κατάφερα να την υιοθετήσω, ωστόσο την ίδια ώρα ήμουν δυστυχισμένη. Δυστυχισμένη για τους γονείς της που την έχασαν. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει την στοργή της μητέρας της».

Κοριτσάκι νοσηλευόταν σε νοσοκομείο και δεν είχε κάποιον να την περιμένει, μέχρι που την υιοθέτησε μία νοσοκόμα - Εικόνα 3

Ο δικαστής πριν ανακοινώσει την απόφασή του είπε: «Όλοι όταν μπαίνω στην αίθουσα στέκονται όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού. Σήμερα θα σηκωθώ εγώ όρθιος για να δείξω τον σεβασμό μου σε εσένα. Μία γέννα είναι θαύμα, ωστόσο αυτό που έκανες είναι αξιοθαύμαστο. Η μοίρα σας ένωσε.

Η Ζιζέλ,πλέον, είναι περίπου τριών ετών και έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Η Λιζ από την άλλη είναι μία ευτυχισμένη μαμά…

[gazzetta.gr]


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...