Τσιάρτας: Το γύρισε και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Τσιάρτας: Το γύρισε και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Διαφ.
Τσιάρτας: Το γύρισε και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Τσιάρτας: Το γύρισε και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο Μία απότομη μετα...

Τσιάρτας: Το γύρισε και έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Μία απότομη μεταστροφή, λίγες μόλις ημέρες μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των φιλάθλων της ΑΕΚ για την πρόσληψή του στη θέση προπονητή στην Β’ ομάδα.Ο Βασίλης Τσιάρτας, που λίγο καιρό πριν είχε σχολιάσει αρνητικά το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε βρεθεί στην αφίσα της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση, σήμερα έδωσε συγχαρητήρια στον σπουδαίο μπασκετμπολίστα.

Ο Βασίλης Τσιάρτας, είχε δηλώσει ότι ο Αντετοκούνμπο δεν έχει θέση στους εορτασμούς για την επέτειο του 1821 κάνοντας μάλιστα λόγο για αλλοίωση του εορτασμού!
Σήμερα όμως, ο Βασίλης Τσιάρτας ανήρτησε στα social media φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την ελληνική σημαία και συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA.

Για πολλούς, αυτή η μεταστροφή του Βασίλη Τσιάρτα οφείλεται στις σφοδρές αντιδράσεις που είχε προκαλέσει στους φιλάθλους της ΑΕΚ η πρόσληψή του ως προπονητής στην ΑΕΚ Β’.

Ο ίδιος, αν και αρνήθηκε τη θέση μετά τον σάλο που ξέσπασε, φαίνεται πως αποφάσισε να το πάρει…αλλιώς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vasilis Tsiartas (@vasilistsiartas)
Πηγή: rosa.gr

Διαβάστε περισσότερα...