Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Είναι αθώος -Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση, ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν;


Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Είναι αθώος -Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση, ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν;

Διαφ.
Μπάρμπα για Φιλιππίδη: Είναι αθώος -Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση, ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν; Για τις καταγγελίες εις βάρος ανθρώπων από τον θεατ...Για τις καταγγελίες εις βάρος ανθρώπων από τον θεατρικό χώρο καθώς και για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, μίλησε η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, εξηγώντας τον λόγο που τον στηρίζει.

«Έχω τρομάξει με αυτό το πρωτόγνωρο κατεστημένο των social media. Πώς δικάζουν καταστάσεις ξεπερνώντας τα δικαστήρια. Μπορούν να μπουν στην προσωπική μας ζωή και να καταστρέψουν τα πάντα», ανέφερε στην εκπομπή «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ.


Στη συνέχεια σχολίασε το εξής: «Πήγα και είδα τον Πέτρο μία φορά μόνο και ήπιαμε έναν καφέ οι δύο μας. Δεν είμαστε φίλοι, δεν έχουμε συναντηθεί ούτε στη δουλειά. Όταν έγραψα τελείως παρορμητικά, κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη, ήταν γιατί πιστεύω πως τόσο ταλαντούχοι άνθρωποι, τόσο φωτισμένοι άνθρωποι δεν μπορεί να φτάσουν σε τόσο αποτρόπαιες πράξεις. Το πιστεύω και είναι η άποψη μου».


«Νομικά τώρα, μιλώντας με τον Πέτρο για κάποια πράγματα, θα μου επιτραπεί μέχρι το τέλος, θα αγωνιστώ και θα παλέψω για αυτό να μπορώ να υπάρχω και να λέω την άποψη μου. Είτε είναι σωστή είτε είναι λάθος. Η άποψη μου λέει το απλό από καρδιάς, ότι πολλά πράγματα μου φαίνονται υπερβολικά», συνέχισε. Μάλιστα, η ίδια δήλωσε ότι είπε στον Πέτρο Φιλιππίδη το εξής: «Δεν υπερασπίζομαι εσένα, αλλά τον κλάδο μας, τη δύναμή μας ενάντια στα social media, τα οποία μπορούν να μας δικάσουν σε μια ημέρα».

Συναντήθηκε και με τη σύζυγό του
Και προσέθεσε το εξής: «Πρώτον, πολλά από τα κορίτσια που ήταν πιο νεαρές ηθοποιοί, έχουν παραγραφεί. Δεύτερον, το θέμα του βιασμού. Τρίτον, δεν μπορεί μετά από δεκαπέντε και είκοσι χρόνια να βγαίνεις και να λες. Πιστεύω ότι βγήκε ένα απόστημα μέσα από την καραντίνα και όλο αυτό που ζήσαμε και ζούμε οι ηθοποιοί. Από τη στιγμή που δεν έχει βγει η απόφαση ποιοι είναι αυτοί που φωνάζουν;».

Παράλληλα, η Βάνα Μπάρμπα εξέφρασε την άποψη πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος και είπε ότι «δεν συνάδει η ποιότητα του ταλέντου, το τόσο φως, με τόσο χυδαίες πράξεις, και δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να γίνει τόσο χυδαίος, το ένα είναι φως, το άλλο είναι σκοτάδι». Ακόμα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι συναντήθηκε με τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, και δήλωσε πως είναι «ένα πρόσωπο τραγικό, πραγματικά ήταν η γυναίκα του».

Πηγή: iefimerida.grΔιαβάστε περισσότερα...