«Μάνα είναι αυτή που…»: Το σπαρακτικό κείμενο της Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τραγωδία στην Πάτρα


«Μάνα είναι αυτή που…»: Το σπαρακτικό κείμενο της Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τραγωδία στην Πάτρα


Διαφ.




Η συγκινητική ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σε σοκ βρίσκεται το Πανελλήνιο μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου το απόγευμα της Τετάρτης.

Τις τελευταίες ώρες πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου και της τηλεόρασης έχουν τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση στην Πάτρα, εκφράζοντας τη λύπη τους και τον θυμό τους.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την τραγωδία στην Πάτρα

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Πηγή