Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης: Μέχρι και ο δολοφόνος του Κλεομένη, Μελέτης τον αποθεώνει για την ερμηνεία του


Άγριες Μέλισσες – Γιώργος Γεροντιδάκης: Μέχρι και ο δολοφόνος του Κλεομένη, Μελέτης τον αποθεώνει για την ερμηνεία του

Διαφ.
Loading...Χθες παρακολουθήσαμε ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες με ένα ακόμα πιο καθηλωτικό φινάλε. Τη δολοφονία του Κλεομένη, Θανάση Κουρλαμπά από τον Μελέτη, Γιώργο Γεροντιδάκη.

Ο Μελέτης θολωμένος από το μίσος δεν αφήνει τον Κλεομένη να φύγει με τα λεφτά. Τον ακολουθεί με το φορτηγό. Σταματά κατεβαίνει και αποφασισμένος τον χτυπάει τον δένει και τον ανεβάζει στο φορτηγό. Τον μεταφέρει σε ένα σημείο όπου αποκαλύπτεται ότι έχει οργανώσει τη δολοφονία του, αφού έχει ήδη σκάψει ένα λάκκο!

Οι σκηνές συκγλονιστικές, με το Μελέτη να σέρνει τον Κλεομένη δεμένο με ένα σκηνή και εκείνον να τον ικετεύει για τη ζωή του. Ο Μελέτης ψυχρός ρίχνει τον Κλεομένη στον “τάφο” του και τον πυροβολεί 4 φορές χωρίς οίκτο ενώ στο τέλος δείχνοντας το μίσος του φτύνει πάνω από τον νεκρό σώμα του!


Οι τηλεθεατές συγκλονίστηκαν και το twitter δεν σταμάτησε να αποθεώνει τη συγκλονιστική ερμηνεία του Θανάση Κουρλαμπά! Δες εδώ

Συγκλονιστικός βέβαια ήταν στο ρόλο του και ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο Γιώργος που εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αποθέωσε και εκείνος μέσα από το προφίλ του στο facebook το Θανάση Κουρλαμπά αποχαιρετώντας τον.

“Έκανε “έξοδο” ο Θανάσης…δεν έφυγε…. ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Τιμή μου που υπήρξα πλάι σου! Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ”! έγραψε Γιώργος για τον Θανάση Κουρλαμπά
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...