«Πλαστικούρα και ξαπλώστρες»: Η φωτογραφία από το εξωτικό Ελαφονήσι που Προκάλεσε Σάλο στο Instagram:


«Πλαστικούρα και ξαπλώστρες»: Η φωτογραφία από το εξωτικό Ελαφονήσι που Προκάλεσε Σάλο στο Instagram:


Διαφ.


Η εικόνα με την παραλία στο Ελαφονήσι να είναι γεμάτη με ομπρέλες και ξαπλώστρες, προκάλεσε ένα μικρό χαμό στα σχόλια της ανάρτησης.
Το Ελαφονήσι είναι από τα μέρη που πρέπει να πας οπωσδήποτε, αν επισκεφτείς την Κρήτη. Τα τελευταία χρόνια όμως, το εξωτικό αυτό μέρος των Χανιών που συγκαταλέγεται στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, έχει γεμίσει με ομπρέλες και ξαπλώστρες.



Κάτι που όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έχει χαλάσει την μεγάλο μέρος της ομορφιάς του. Άλλο πράγμα να βλέπεις την απίστευτη θάλασσα που βρέχει την μαγική άμμο και άλλο να κοιτάζεις ένα μέρος όπου κυριαρχούν οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες.

Αυτό επεσήμαναν και αρκετοί χρήστες του Instagram, όπως επισημαίνει το zarpanews.gr, στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του «colours_of_crete».

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crete | Travel (@colours_of_crete)

Κρίμα.. κάποτε ήταν υπέροχη αυτή η παραλία. Κρίμα.. πλαστικούρα και ξαπλώστρες.
Τραπέζια καρέκλες σκουπίδια σε ένα από τα ομορφότερα μέρη μας. βγάλτε τις ξαπλώστρες να μπορεί ο κόσμος να θαυμάσει το τοπίο όπως πραγματικά είναι.
Έλεος με τις ξαπλώστρες παντού
The shouldn’t be umbrellas and sunbeds in a place like that…
Too much people and too much sunbeds there, sorry
Κρίμα, αυτό το υπέροχο φυσικό τοπίο έχει μετατραπεί σε μια ασχήμια στην κυριολεξία. Ευτυχώς το πρόλαβα στα καλύτερά του. Πόσο πολύ λυπάμαι.


Πηγή