Πατέρας Αντώνιος: Βρέθηκε στη Μητρόπολη Αθηνών – Η αντίδραση του κόσμου


O πατέρας Αντώνιος βρέθηκε χθες το βράδυ (12/5) στη Μητρόπολη Αθηνών. Ποια ήταν η αντίδραση του κόσμου; Την ίδια στιγμή το πόρισμα εναντίον του είναι κόλαφος.


Διαφ.


Ο πατέρας Αντώνιος θέλησε να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» που βρίσκεται στη Μητρόπολη Αθηνών από το Άγιον Όρος.

1.000 ευρώ πρόστιμο για κάτι που έχουν κάνει ΟΛΟΙ οι Έλληνες έστω μια φορά στη ζωή τους!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

1.000 ευρώ πρόστιμο για κάτι που έχουν κάνει ΟΛΟΙ οι Έλληνες έστω μια φορά στη ζωή τους!

Σύμφωνα με το in.gr ο πατέρας Αντώνιος συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο και οι οποίοι τον αναγνώρισαν.

Όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» έχουν ήδη ξεκινήσει υπό άκρα μυστικότητα οι καταθέσεις μαρτύρων για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μήνυμα του πατρός Αντωνίου προς πάσα κατεύθυνση: «Όταν έχω να κάνω με…» – Όλα όσα αναμένεται να πει στην απολογία του (Video)

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις των επόμενων ημερών όσον αφορά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου καθώς οι έρευνες των Αρχών στα οικονομικά στοιχεία του πατρός Αντωνίου συνεχίζονται. Παράλληλα, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η πλευρά του πατέρα Αντωνίου έχει κάνει μία πρώτη επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ώστε ο γνωστός δικηγόρος να αναλάβει την εκπροσώπηση του για την υπόθεση της Κιβωτού.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα 17/4, στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» μίλησαν ο εκκλησιαστικός συντάκτης, Ανδρέας Καραγιάννης, ο δικηγόρος του 15χρονου κατήγορου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Το μήνυμα του πατρός Αντωνίου

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο πατέρας Αντώνιος πέρασε το Πάσχα με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα, αναμένοντας να δικαστεί, ενώ την ίδια στιγμή δεν δίστασε να αφήσει αιχμές κατά της νέας Διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία σύμφωνα με εκείνον, τον διαβάλλει.

«Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Όσον αφορά το πασχαλινό του μήνυμα, αυτό ήταν: «Όταν οι απαιτήσεις των άλλων ξεπερνούν την αντοχή μου, δώσε γλυκύτητα στην φωνή μου. Όταν έχω να κάνω με τους άλλους που με πληγώνουν, δώσε μου την σιωπή της. Καλή Ανάσταση σε όλους, Χριστός Ανέστη, Αληθώς Ανέστη».


Πηγή