Κορινθία: Ανατροπή στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών! Στην Αττική τα παιδιά, έρευνες σε μοναστήρια – "Έσπασε" τη σιωπή του συγγενής του 45χρονου πατέρα (Video)


Κορινθία: Ανατροπή στην υπόθεση των παλαιοχριστιανών! Στην Αττική τα παιδιά, έρευνες σε μοναστήρια – “Έσπασε” τη σιωπή του συγγενής του 45χρονου πατέρα (Video)


Διαφ.


Νέα στοιχεία ήρθαν στο φώς για την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Ο 45χρονος πατέρας, ο οποίος κρατείται αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Επίσης, η αδελφή του πατέρα μίλησε αποκλειστικά στο Star και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο και εμφανίζεται απόλυτη για τον χαρακτήρα του παλαιοχριστιανού αδελφού της, όταν ερωτάται για τις φήμες περί αιμομοιξίας.

Για έρευνες της αστυνομίας σε δύο μοναστήρια και σε διαμέρισμα που φέρεται να διέμενε η μητέρα του 45χρονου Μανώλη, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνης σήμερα, κάνουν λόγο νέα στοιχεία για την υπόθεση με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που ζούσε σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Αυτά αναφέρθηκαν από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα παιδιά, που αναζητούνται ακόμη, κινούνται στην περιοχή της Αττικής. Τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας παρέμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

“Έσπασε” τη σιωπή του συγγενής του 45χρονου πατέρα

Συγγενής του 45χρονου που μίλησε στον ΑΝΤ1 ανέφερε για το προφίλ του 45χρονου.

«Ήταν πανέξυπνος, όταν πήγε στην Αθήνα συνδέθηκε με έναν παλαιοημερολογίτη παπά, και ασπάσθηκε την φιλοσοφία. Δεν είναι καθόλου επιθετικός, έχει μια πεποίθηση, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακός πατέρας. Αυτά που λένε για αιμομιξία δεν ισχύουν», ανέφερε.

Σε ερώτημα γιατί έχει κρύψει τα παιδιά ο συγγενής του απάντησε: «Φοβάται μην του τα πάρουν , 4-5 χρόνια ήταν στο βουνό, ο δήμος, η πρόνοια δεν ενδιαφέρθηκαν».


Πηγή