Σπίτι ηλικίας 300 ετών εξωτερικά δεν μοιάζει κάτι ιδιαίτερο, μέχρι να περάσεις στο εσωτερικό του


Σπίτι ηλικίας 300 ετών εξωτερικά δεν μοιάζει κάτι ιδιαίτερο, μέχρι να περάσεις στο εσωτερικό του


Διαφ.




Αυτό το σπίτι χτίστηκε το 1680 και βρίσκεται στο χωριουδάκι Mill Kestle, λίγα μίλια από το Lusty Glaze και αν το δείτε θα πάθετε πλάκα! Βρίσκεται στην Κορνουάλη και αν το εξωτερικό μας ξεγελάει και νομίζουμε ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο , το εσωτερικό θα σας μαγέψει.Οι ατέλειες των τοίχων με τον ασβέστη δημιουργούν μια μοναδική γοητεία που σε κάνει να το θυμάσαι για πάντα.

Αλλά ας περάσουμε στο εσωτερικό

Όπως πολλές εξοχικές κατοικίες το ανακαινισμένο κτίριο χαρακτηρίζεται από μικρά παράθυρα και χαμηλό ταβάνι.Το σαλόνι και η τραπεζαρία καταλαμβάνουν σχεδόν το σύνολο του πρώτου ορόφου στο σπίτι που χτίστηκε πριν από 300 χρόνια.Στη συνέχεια χτίστηκε μια επέκταση για την ρουστίκ κουζίνα και το μπάνιο. Η διακόσμηση περιλαμβάνει πολλές αντίκες.Η επιλογή των φωτιστικών ήταν πολύ προσεγμένη.

Για να αυξήσουν τη φωτεινότητα και την ευρυχωρία, οι ιδιοκτήτες επέλεξαν το λευκό χρώμα για τους τοίχους, τις οροφές και τα δοκάρια.Ο κήπος είναι η απόλαυση του σπιτιού..Στον δεύτερο όροφο βρίσκονται τα υπνοδωμάτια, όμορφα διακοσμημένα σε ρετρό στυλ.Το παιδικό δωμάτιο είναι ο παράδεισος των παιχνιδιών για κάθε παιδί, ενώ το κύριο υπνοδωμάτιο αποπνέει μια γοητεία και μια θαλπωρή.


Πηγή