Ο συνήγορος της 33χρονης αγόρασε δώρο για την μικρή – Οργή από τον αδελφό του κοριτσιού


Ο συνήγορος της 33χρονης αγόρασε δώρο για την μικρή – Οργή από τον αδελφό του κοριτσιού

Διαφ.
Loading...Τις έντονες αντιδράσεις μελών της οικογένειας της 10χρονης Μαρκέλλας, αλλά και πολλών χρηστών των social media, έχει προκαλέσει η ανάρτηση του συνηγόρου της 33χρονης κατηγορούμενης για την απαγωγή της, με την οποία έκανε γνωστή ότι αγόρασε ένα δώρο για την μικρή.
Ο συνήγορος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας, αγόρασε για τη μικρή μία σχολική τσάντα και ένα βιβλίο και θέλησε την κίνησή του αυτή να την κάνει γνωστή μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, όπου δέχθηκε οργισμένες αντιδράσεις!

«Ένα μικρό ανιδιοτελές δώρο αγάπης. Για την μικρή Μαρκέλα! Ο Θεός να της χαρίζει υγεία,δύναμη τύχη και πολλές χαρές στην ζωή της! Να ζήσει σε έναν ομορφότερο κόσμο! Να χει ένα καλύτερο μέλλον!» έγραψε ο Βασίλης Νουλέζας.

Στην ανάρτησή του απάντησε ο αδελφός της 10χρονης, γράφοντας: «Κύριε” Νουλεζα δεν χρειαζόμαστε την τσάντα σας ούτε το δήθεν ενδιαφέρον που θέλετε να δείξετε στο Facebook δικηγόρος πράμα! Μπορείτε να την δώσετε στις ανιψιές σας η στην κόρη του δράστη! Εκεί θα πιάσει τόπο Γιατί εμείς δεν θελουμε καμία επαφή ούτε με εσάς ούτε με κανέναν άλλον από τον κύκλο π έχετε διαμορφώσει!

Σταματήστε τα προκαλείτε με αυτόν τον άσχημο τρόπο! Έχετε και εσείς κοριτσάκια στην οικογένεια όποτε ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ και δείξτε σεβασμό!».«Θέλω να βρεθεί ο καρχαρίας», λέει ο θείος της

Η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας, μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Μαζί σου» και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα του κοριτσιού, αλλά και στην εκτίμησή της ότι η συλληφθείσα δεν έδρασε μόνη της.

«Αυτό που δε μπορώ να πιστέψω με τίποτα είναι ότι ένα παιδί σηκώθηκε ένα πρωί να πάει στο σχολείο και αυτή τη στιγμή έχει μεταφερθεί σε μια δομή…», είπε η θεία του κοριτσιού και συνέχισε:«Μία γυναίκα που θέλει να φροντίσει πραγματικά ένα παιδί, δε μπαίνει στη διαδικασία να συμπεριφερθεί με αυτό τον τρόπο. Όλα αυτά που έκανε η συγκεκριμένη γυναίκα στη μικρή, δε θεωρώ ότι ήταν ούτε φροντίδα, ούτε αγάπη… Είμαι έξω φρενών με την ομολογία της»

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι η 33χρονη τα έκανε όλα μόνη της, η θεία του κοριτσιού απαντάει με νόημα: «Σέβομαι το έργο που κάνουν οι αρχές… Πιστεύω ότι αυτή είναι η μαρίδα. Εγώ θέλω να βρεθεί και ο καρχαρίας. Πιστεύω ότι είναι το πιο μικρό ψάρι σε όλη αυτή την υπόθεση».

Πηγή; thecaller.grΔιαβάστε περισσότερα...
Loading...