Μάνα, 23 ετών, Δολοφόνησε τις Δύο Κόρες" με 18 Μέρες Διαφορά Επειδή την Εμπόδιζαν στην Δουλειά της


Μάνα, 23 ετών, Δολοφόνησε τις Δύο Κόρες" με 18 Μέρες Διαφορά Επειδή την Εμπόδιζαν στην Δουλειά της

Διαφ.
Loading...7 https://www.dailymail.co.uk/news/article-7205055/Model-murdered-two-young-daughters-18-days-got-way.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR0VooYEyqzihjDV1aVb8kJoFBFpEwcjJAd6tL-BRqtzE_DOSHuNla4nZ7c

Μια φέρεται να δολοφόνησε τις δύο μικρές κόρες της με μερικές μέρες διαφορά τη μία από την άλλη, επειδή εμπόδισαν τον τρόπο ζωής της.

Το μοντέλο Louise Porton προσέφερε «υπηρεσίες επί πληρωμή» σε άντρες για μετρητά και στη δίκη της το δικαστήριο άκουσε πώς τα παιδιά της είχαν γίνει «βάρος» και είχαν αρχίσει να «εμποδίζουν» τον τρόπο ζωής της.

Η 23χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 3χρονης Lexi Draper και της 16 μηνών Scarlett Vaughan, πνίγοντάς τις.

Η Lexi βρέθηκε νεκρή στο σπίτι στις πρώτες πρωινές ώρες της 15ης Ιανουαρίου πέρυσι, έπειτα από αναφορές ότι δεν είχε τις αισθήσεις της.

Μόλις 18 ημέρες αργότερα, την 1η Φεβρουαρίου, η μικρή αδελφή της Scarlett πέθανε μετά από ασθένεια και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σήμερα, η Porton, από το Warwickshire της Αγγλίας, δικάστηκε με την κατηγορία του διπλού φόνου.

Οι ένορκοι άκουσαν πως και τα δύο κορίτσια πέθαναν ως αποτέλεσμα «απόφραξης των αεραγωγών» αφού η μητέρα τους «σκόπιμα παρενέβη στην αναπνοή τους».

Υποστηρίχθηκε ότι η Porton άφηνε μόνα τους τα παιδιά και έκανε τα πάντα για να μην τα έχει μαζί της.Τα κορίτσια έγιναν «βάρος» γι ‘αυτήν και την «απέτρεπαν να κάνει αυτό που ήθελε» – μεταξύ των οποίων να συναντά άντρες για σeξ με αντάλλαγμα για χρήματα.

Το δικαστήριο άκουσε επίσης για ένα περιστατικό κατά το οποίο έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε έναν άνδρα έναντι χρημάτων, ενώ ήταν στο νοσοκομείο με βαριά άρρωστη την Lexi.

Μετά το θάνατο της Lexi, η Porton παρέμεινε «ιδιαίτερα απαθής και απομονωμένη», σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες.

Ανοίγοντας την υπόθεση, ο εισαγγελέας Oliver Saxby QC, ασκώντας δίωξη, δήλωσε: «Η υπόθεση αυτή αφορά τους θανάτους δύο μικρών παιδιών της κατηγορούμενης. Τα ονόματά τους είναι Lexi και Scarlett.

Πρόσθεσε ότι όταν ξεκίνησε η έρευνα για τους θανάτους των δύο μικρών κοριτσιών, η αστυνομία παρέλαβε το τηλέφωνο της Porton και κατάλαβε το είδος της ζωής που ζούσε.

Το δικαστήριο άκουσε επίσης ότι η Porton ζητούσε από μερικούς άνδρες να βάλουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό με αντάλλαγμα σeξουαλικές φωτογραφίες και προσφορές για σeξ.Ο κ. Saxby δήλωσε ότι η εξέταση των τηλεφωνικών αρχείων της Porton αποκάλυψε τις αναζητήσεις: «Μπορείς να πεθάνεις αν μπλοκαριστεί η μύτη και κλείσεις το στόμα με ταινία;».

Αναζήτησε επίσης: «Πόσο καιρό μετά το πνιγμό μπορεί να γίνει ανάνηψη;», «Πόσο χρόνος χρειάζεται ένα νεκρό σώμα για να κρυώσει» και «πέντε παράξενα πράγματα που συμβαίνουν μετά το θάνατό».

Ο εισαγγελέας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε καμία φυσική αιτία θανάτου για τα δύο παιδιά και ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν κάποιο «φυσικό» λόγο που πέθαναν.

«Στην κάθε περίπτωση, τα συμπτώματα φαίνεται πως είναι η «εσκεμμένη απόφραξη των αεραγωγών».

Η Porton αρνείται τις δολοφονίες.

Η δίκη, η οποία αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες, συνεχίζεται.Αφήστε το σχόλιο σας:


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...