Twitter: Ημιλουκέτο βάζει ο Έλον Μασκ στην εταιρία μέχρι 21 Νοεμβρίου – Δεν έχει μείνει κανείς – Κόσμος


Μαζικές παραιτήσεις υπαλλήλων της εταιρείας Κολοσσού του Twitter πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά την Πέμπτη. Η αφορμή ήταν το τελεσίγραφο που άφησε ο διευθήνων σύμβουλος, Έλον Μασκ, και το αποτέλεσμα είναι τα γραφεία να κλείσουν μέχρι την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.


Διαφ.


Δείτε επιπλέον ποια συνδρομή του Twitter ακυρώνεται

«Τεράστια ανατροπή! Είναι θαμμένος στην...»: Εκεί βρέθηκε επιτέλους ο τάφος του πατέρα του Μέγα Αλέξανδρου!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Τεράστια ανατροπή! Είναι θαμμένος στην...»: Εκεί βρέθηκε επιτέλους ο τάφος του πατέρα του Μέγα Αλέξανδρου!

Το αφεντικό του Twitter ζητούσε από τους εργαζόμενους να υπογράψουν συμβάσεις εργασίας και να δεσμευτούν πως θα δουλεύουν σε ένα «σκληροπυρηνικό» εργασιακό περιβάλλον ή αλλιώς θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Η «αναγκαστική» έξοδος των υπαλλήλων έριξε το Twitter σε ακόμα μεγαλύτερη αναταραχή καθώς το προσωπικό είχε λάβει προθεσμία μέχρι τις 5 μ.μ. της Πέμπτης.

Κλείνουν τα γραφεία του Twitter


Την ίδια ώρα τα γραφεία του Twitter κλείνουν και η πρόσβαση των υπαλλήλων στις κάρτες ανακαλείται. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Platformer, τα κτίρια γραφείων θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Η κίνηση αυτή πιθανότατα γίνεται για να σταματήσει η μαζική έξοδος των εργαζομένων.

«Το Twitter μόλις ειδοποίησε τους υπαλλήλους ότι με άμεση ισχύ, όλα τα κτίρια γραφείων είναι προσωρινά κλειστά και η πρόσβαση με κάρτες αναστέλλεται. Δεν δίνονται λεπτομέρειες σχετικά με το γιατί», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Πρόσθεσε ακόμη: «Ακούσαμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή ο Έλον Μασκ και η ομάδα του φοβούνται ότι οι εργαζόμενοι θα σαμποτάρουν την εταιρεία. Επίσης, προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν σε ποιους εργαζόμενους του Twitter πρέπει να κόψουν την πρόσβαση».

Οι υπάλληλοι ασφαλείας άρχισαν επίσης να διώχνουν τους εργαζόμενους από τα γραφεία το βράδυ της Πέμπτης, ανέφεραν οι πηγές.

Ανακοινώσεις οτι η εταιρεία του Twitter κλείνει προσωρινά

Τα γραφεία σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα ανοίξουν στις 21 Νοεμβρίου. Τweet αναφέρει: «Παρακαλούμε να συνεχίσετε να συμμορφώνεστε με την πολιτική της εταιρείας αποφεύγοντας να συζητάτε εμπιστευτικές πληροφορίες της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον Τύπο ή αλλού».


Πηγή