Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το απόλυτο τζιν παντελόνι. Θα το λατρέψετε


Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το απόλυτο τζιν παντελόνι. Θα το λατρέψετε

Διαφ.
Loading...

Την έχουμε δει με άπειρα outfit αλλά αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην πρόσφατη εμφάνισή της στο θέατρο μας έκανε να… υποκλιθούμε.

Είναι γεγονός πως η Δέσποινα Βανδή μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε look αφού διαθέτει τέτοια σιλουέτα που όλα τα σύνολο δείχνουν πάνω της υπέροχα.

Αυτή τη φορά η κούκλα τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια μας έδειξε πώς να συνδυάσουμε το τζιν παντελόνι μας και να δείχνει πάνω μας περισσότερο σικ παρά casual.

Ο φωτογραφικός φακός του -tv.gr την εντόπισε στο θέατρο Γκλόρια και το look της θα το ζηλέψεις.

Φόρεσε το τζιν παντελόνι της με μαύρο top φανταστικό οπού θα διακρίνεις υπέροχες λεπτομέρειες στα μανίκια και το ολοκλήρωσε με μαύρο μποτάκι.

Την έχουμε δει με άπειρα outfit αλλά αυτό που έκανε η Δέσποινα Βανδή στην πρόσφατη εμφάνισή της στο θέατρο μας έκανε να… υποκλιθούμε.Είναι γεγονός πως η Δέσποινα Βανδή μπορεί να υποστηρίξει οποιοδήποτε look αφού διαθέτει τέτοια σιλουέτα που όλα τα σύνολο δείχνουν πάνω της υπέροχα

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr την εντόπισε στο θέατρο Γκλόρια και το look της θα το ζηλέψειςΦόρεσε το τζιν παντελόνι της με μαύρο top φανταστικό οπού θα διακρίνεις υπέροχες λεπτομέρειες στα μανίκια και το ολοκλήρωσε με μαύρο μποτάκι

Απλά υπέροχη

Πηγή : gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...