Ηθοποιός,φωτοτυπία της Χριστίνας, μια κούκλα: Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις στη βάφτιση των παιδιών του Τανιμανίδη


Ηθοποιός,φωτοτυπία της Χριστίνας, μια κούκλα: Η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα έκλεψε τις εντυπώσεις στη βάφτιση των παιδιών του Τανιμανίδη


Διαφ.




Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης βάφτισαν τις δύο κόρες τους, αλλά τις εντυπώσεις τις έκλεψε… άλλη.

15 μήνες μετά τη γέννηση των διδύμων τους, Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης είχαν τη δυνατότητα να βαφτίσουν τις δύο κόρες τους και να διοργανώσουν ένα μεγάλο γλέντι προς τιμήν τους. 4 χρόνια μετά τον γάμο τους, οι δύο σελέμπριτι βάφτισαν τις κόρες τους Φιλίππα και Αριάνα, με την κάθε μία να έχει από 4 νονούς.

Εκείνη, όμως, που κέρδισε όλα τα βλέμματα στη βάφτιση, ήταν η αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα, η Ελίνα. Φορώντας ένα ροζ-σιέλ μακρύ φόρεμα με βαθύ κόψιμο στην περιοχή των ποδιών, η Ελίνα απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δε μπορούσαν να πουν ποια είναι η Χριστίνα και ποια η Ελίνα, αφού μοιάζουν πολύ.

Η Ελίνα προετοιμάστηκε μαζί με την αδελφή της και τις υπόλοιπες νονές και φίλες τους στο σπίτι τους και ανάρτησαν αρκετά stories, ενώ στη συνέχεια χόρεψε με την ψυχή της μαζί με τους πολλούς καλεσμένους και φίλους του ζευγαριού.

Φωτογραφία: TLife/Πέτρος Χόντος

Για την ιστορία, η Ελίνα Μπόμπα ζει στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια και ασχολείται με την υποκριτική.


Πηγή