Νέα τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου: Νεκρή τουρίστρια στη Σάμο!


Νέα τραγωδία σε πισίνα ξενοδοχείου: Νεκρή τουρίστρια στη Σάμο!


Nέα τραγωδία σε πισίνα ελληνικού νησιού, αυτή τη φορά στη Σάμο, όπου Φινλανδή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στο Κοκκάρι το βράδυ του Σαββάτου. 

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που εντόπισαν την γυναίκα να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις της ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν την 43χρονη και επιχείρησαν επανειλημμένως να την επαναφέρουν στη ζωή, όσο κατευθύνονταν προς το νοσοκομείο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που ενδέχεται να είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη γυναίκα, την ημέρα του θανάτου της. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.


Διαφ.
Φως στις ακpιβείς σuνθήκες του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που ενδέχεται να είχαν έρθει σε επα...

Nέα τραγωδία σε πισίνα ελληνικού νησιού, αυτή τη φορά στη Σάμο, όπου Φινλανδή τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στο Κοκκάρι το βράδυ του Σαββάτου. 

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου που εντόπισαν την γυναίκα να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις της ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες παρέλαβαν την 43χρονη και επιχείρησαν επανειλημμένως να την επαναφέρουν στη ζωή, όσο κατευθύνονταν προς το νοσοκομείο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Φως στις ακριβείς συνθήκες του θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή. Για την υπόθεση έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ανθρώπους που ενδέχεται να είχαν έρθει σε επαφή με την άτυχη γυναίκα, την ημέρα του θανάτου της. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ή συλλήψεις.

Είναι ο τέταρτος πνιγμός σε πισίνα, στην Ελλάδα μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, μετά τις δύο αδελφές από τη Γαλλία, 16 και 19 ετών αντίστοιχα, στη Ρόδο, και το 8χρονο κορίτσι από το Ισραήλ που πνίγηκε στη Χερσόνησο της Κρήτης.  

πηγη: iefimerida.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: