Κλήρωση Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού


Κλήρωση Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακού


Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κρασνοντάρ προκειμένου να μπει στους ομίλους του Champions League. Mε το νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κρασνοντάρ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ. Η πρώτη αναμέτρηση, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς στην έδρα μία εκ των Πόρτο ή Κρασνοντάρ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί 20 ή 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα 27 ή 28 του ίδιου μήνα.

ΠΑΟΚ: Με Καραμπάγκ ή ΑΠΟΕΛ στα playoffs του Champions League


Διαφ.
Με το νικητή τοu ζευγαpιού Καραμπάγκ – ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο. Η πρώτη αναμέτρηση, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα δι...

Ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κρασνοντάρ προκειμένου να μπει στους ομίλους του Champions League.

Mε το νικητή του ζευγαριού Πόρτο – Κρασνοντάρ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ.
Η πρώτη αναμέτρηση, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς στην έδρα μία εκ των Πόρτο ή Κρασνοντάρ. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί 20 ή 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα 27 ή 28 του ίδιου μήνα.

ΠΑΟΚ: Με Καραμπάγκ ή ΑΠΟΕΛ στα playoffs του Champions LeagueΜε το νικητή του ζευγαριού Καραμπάγκ – ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Άγιαξ στον 3ο προκριματικό γύρο.

Η πρώτη αναμέτρηση, αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα διεξαχθεί στην έδρα της Καραμπάγκ ή του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο επαναληπτικός στην Τούμπα. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί 20 ή 21 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα 27 ή 28 του ίδιου μήνα.

Πηγη sport24.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: