Η Άννα Φόνσου μας «συστήνει» για πρώτη φορά την κόρη της


Η Άννα Φόνσου μας «συστήνει» για πρώτη φορά την κόρη της


Η Άννα Φόνσου έχει μία κόρη από την οποία έχει αποκτήσει και μια εγγονή.

Η γνωστή ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία στο facebook αγκαλιά με την κόρη της μερικά χρόνια πριν.

«Η αδελφή μου η Μαρία με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού, μια μέρα μου είπε, “Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί”.


Διαφ.
«Η αδελφή μοu η Μαpία με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού, μια μέρα μου είπε, “Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί”.

Η Άννα Φόνσου έχει μία κόρη από την οποία έχει αποκτήσει και μια εγγονή.

Η γνωστή ηθοποιός πόσταρε φωτογραφία στο facebook αγκαλιά με την κόρη της μερικά χρόνια πριν.«Η αδελφή μου η Μαρία με καταλάβαινε σε όλα. Και επειδή ήξερε ότι φοβόμουν την ευθύνη ενός παιδιού, μια μέρα μου είπε, “Το παιδί που θα γεννήσω θα είναι δικό σου παιδί. Θα το μεγαλώσουμε μαζί”.

Έτσι, από την πρώτη μέρα της γέννησής της, υιοθέτησα την Ασημίνα μας. Κι αν είχα γεννήσει παιδί, η Ασημίνα θα ήθελα να είναι. Κι εκείνη, όταν τη ρώτησαν οι δικαστές, ως έφηβη, τη γνώμη της για την υιοθεσία είπε: “Η μάνα μου είναι η Άννα”. Η πράξη της υιοθεσίας κρατήθηκε μυστική, μέχρι που απρόσμενα πριν από έξι χρόνια, η Μαρία «έφυγε». Τότε ένιωσα πως έπρεπε να τελειώσει και για μένα η ζωή. Σκέφτηκα πολλές φορές να αυτοκτονήσω. Και ήταν η ύπαρξη της Ασημίνας που με κράτησε στη ζωή. Της κόρης της. Της κόρης μου. Της κόρης μας για πάντα», είχε πει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό people.

Πηγη altsantiri.gr

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: