Όλοι οι κάτοικοι του χωριού, έλεγαν πως είναι στοιχειωμένο. Όταν μπήκε μέσα, δεν πίστευε στα μάτια του.


Όλοι οι κάτοικοι του χωριού, έλεγαν πως είναι στοιχειωμένο. Όταν μπήκε μέσα, δεν πίστευε στα μάτια του.

Διαφ.
Loading...

Έπαυλη:Ο Bob Thissen είναι ένας εξερευνητής που βρέθηκε τυχαία σε μία εγκαταλειμμένη ιδιοκτησία βαθιά σε ένα δάσος της κεντρικής Γαλλίας. Αλλά αυτό δεν ήταν ένα συνηθισμένο «κρυμμένο διαμάντι.»

Ο Bob περπάτησε στην υπέροχη έπαυλη των 12 υπνοδωματίων περιμένοντας να βρει ένα άδειο σπίτι. Αντιθέτως όμως, βρέθηκε σε έναν πολύ καλά διατηρημένο χώρο, παγωμένο στον χρόνο, λες και το σπίτι περίμενε για τον ιδιοκτήτη του.

Τα κρεβάτια ήταν ακόμα στρωμένα και το πιάνο ξεσκέπαστο. Εφημερίδες υπήρχαν πάνω στα τραπέζια και τα ντουλάπια γεμάτα σκεύη. Υπήρχαν μόνο λίγα σημάδια του 21ου αιώνα, όπως μία μικρή επίπεδη τηλεόραση.

Πέντε χρόνια μετά, ο Bob χάρηκε όταν βρήκε την έπαυλη στην ακριβώς ίδια κατάσταση.«Συνήθως τα εγκαταλειμμένα σπίτια καταστρέφονται και βανδαλίζονται. Ήταν θαύμα που δεν είχε αλλάξει τίποτα στην έπαυλη αυτή.»

Ο Bob πιστεύει πως η έπαυλη είχε εγκαταλειφθεί το 2009 και είχε παραμείνει καλοδιατηρημένο λόγω της απομακρυσμένης της τοποθεσίας, κρυμμένη σε ένα χωράφι μέσα στην μέση ενός δάσους.

«Πιστεύω πως εδώ έμεναν ηλικιωμένοι και πέθαναν ή μετακόμισαν σε γηροκομείο. Πιθανώς να μην είχαν παιδιά ή οι κληρονόμοι τους να μην γνωρίζουν γι’αυτή την τεράστια βίλα.»«Πλέον είναι μεγάλο το βάρος να ζεις σε ένα τέτοιο μεγάλο και παλιό κτήριο λόγω του κόστους συντήρησης.»

Ρίξτε μία ματιά στην εγκαταλειμμένη έπαυλη στο βίντεο που ακολουθεί:

ΠΗΓΗ: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...