Πανεύκολη σοκολατόπιτα χωρίς περιττά σιρόπια: Φτιάξτε την σήμερα, είναι πεντανόστιμη


Αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποια συνταγή γλυκού για να φτιάξετε και να ευχαριστήσετε, τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Έχετε απελπιστεί, διότι δεν βρίσκεται καμία συνταγή, η οποία να ανταποκρίνεται στα θέλω σας; Θέλετε να εκπληρώσετε την επιθυμία και να ευχαριστήσετε και τον πιο απαιτητικό συγγενή σας; Η λύση είναι μία, απλή και μοναδική. Μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων, ακολουθώντας την παρακάτω συνταγή για σοκολατόπιτα.

Διαφ.
Loading...

Ακολουθούν αναλυτικά τα υλικά συνταγής και η εκτέλεση της συνταγής για σοκολατόπιτα:

Υλικά συνταγής για σοκολατόπιτα:

2 φλιτσάνια του τσαγιού φαρίνα (σ.σ. ίσως χρειαστεί και λίγο παραπάνω)
2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
2 φλιτζάνια του τσαγιού γάλα
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού αραβοσιτελαιο (σ.σ. αντί για αραβοσιτέλαιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ελαιόλαδο)
2 αυγά
2 κοουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουταλιά του γλυκού σόδα
1 έως 2 βανίλιες
Ελάχιστο αλάτι

Εκτέλεση συνταγής:

1ο βήμα εκτέλεσης: Βάζετε όλα τα υλικά σας στο μίξερ.
2ο βήμα εκτέλεσης: Ψήνεται σε βουτυρωμένο ταψί.
3ο βήμα εκτέλεσης: Συνήθως το προτιμότερο είναι η σοκολατόπιτα να ψήνεται για περίπου 40 λεπτά της ώρας στους 170 βαθμούς Κελσίου.
4ο βήμα εκτέλεσης: Όταν η σοκολατόπιτά σας είναι έτοιμη, μπορείτε να τη βγάλετε αρχικά από το φούρνο. Στη συνέχεια επιχειρήστε να την κόψετε σε κομμάτια.
5ο βήμα εκτέλεσης: Βάλτε 150 ml κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί. Έπειτα, προσθέστε ακόμη 150 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα.
6ο βήμα εκτέλεσης: Ακολούθως, ανακατέψτε το μείγμα σας για να γίνει λείο.
7ο βήμα εκτέλεσης: Για το τέλος απλά περχύστε τη σοκολατόπιτά σας, με την κουβερτούρα, αλλά να είναι σε χλιαρή θερμοκρασία.
8ο βήμα εκτέλεσης: Αυτό ήταν! Η συνταγή σας είναι έτοιμη για να τη σερβίρετε.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...