Τζόκερ: Πώς κέρδισε τα 5,9 εκατομμύρια ευρώ στο μεγάλο τζακ ποτ – Η ιστορία του μοναδικού νικητή


Το μεγάλο Τζακ ποτ στο Τζόκερ, μετατράπηκε σε υπόθεση μιας οικογενείας. Πιο συγκεκριμένα, υπόθεση ενός πατέρα και ενός γιου. Το ποσό που κέρδιζαν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ ήταν 5,9 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, το προαναφερθέν ποσό δόθηκε στην κλήρωση που έλαβε χώρα στις 14 Ιουλίου.

Διαφ.
Το μεγάλο Τζακ ποτ στο Τζόκερ, μετατράπηκε σε υπόθεση μιας οικογενείας. Πιο συγκεκριμένα, υπόθεση ενός πατέρα και ενός γιου. Το ποσό που κέρδιζαν οι νικητές της πρώτ...

Τα προβλήματα όπως στα περισσότερα σπίτια για σήμερα είναι πολλά. Μια οικογένεια βρέθηκε σε αδιέξοδο. Για να μπορέσει λοιπόν να καλύψει τα οικονομικής φύσεως προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν, έπρεπε να βρεθεί μία λύση. Τη λύση έδωσαν ο πατέρας και ο γιος της συγκεκριμένης οικογένειας. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους για να βγει η οικογένειά τους από το οικονομικό αδιέξοδο.

Οι δύο άνδρες θέλησαν λοιπόν να το ρίξουν στο Τζόκερ και έτσι έκαναν. Όμως, η προσπάθεια δεν ήταν κοινή. Αντιθέτως, οι δύο άνδρες άλλαξαν δρόμους και επέλεξαν να παίξουν διαφορετικά δελτία Τζόκερ. Ο πατέρας, αποφάσισε να συμπληρώσει το δικό του δελτίο σε πρακτορείο της οδού Αχαρνών. Αριθμός του δελτίου ήταν το 113021. Μάλιστα, βρισκόταν μακριά από την περιοχή κατοικίας τους.

Το πρωί της Δευτέρας ο γιος της οικογενείας απεφάνθη πως το δικό του δελτίο δεν κέρδιζε τίποτα. Ωστόσο, δεν πρόλαβε να ρίξει μία ματιά και σε εκείνο του πατέρα του. Ο λόγος ήταν πως έπρεπε να φύγει από το σπίτι. Όταν επέστρεψαν, ο πατέρας του, του είπε: «Δεν είμαστε εμείς». Μάλιστα, νόμιζε πως ο γιος του είχε πραγματοποιήσει έλεγχο νωρίτερα και στο δικό του δελτίο.

Όμως, όταν έλεγξαν και το δελτίο του πατέρα, τότε κατάλαβαν πως ήταν οι υπερτυχεροί του Τζόκερ. Αυτό, διότι είχαν γίνει πλουσιότεροι κατά 5.900.000 ευρώ.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...