Έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν : Στιγμές τρόμου σε σούπερ μάρκετ την ώρα του σεισμού της Αθήνας


Έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν : Στιγμές τρόμου σε σούπερ μάρκετ την ώρα του σεισμού της Αθήνας

Διαφ.
Loading...

Κόσμος βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Χανιά όταν έγινε ο σεισμός στην Αθήνα. Σοκάρουν οι εικόνες από τις στιγμές τρόμου. Κόσμος προσπαθούσε να βγει έξω και να αποφύγει τα αντικείμενα που έπεφταν από τα ράφια. Συναγερμός και στο Πόρτο Ράφτη από βράχο που απειλεί να πέσει σε πολυσύχναστη παραλία.
«Δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε, είχαμε πέσει όλοι κάτω». Με αυτές τις λέξεις μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Χασιά όταν την περασμένη Παρασκευή (19.07.2019) έγινε ο σεισμός των 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησαν η ίδια και πολλοί άλλοι.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που ο σεισμός της περασμένης Παρασκευής μετατρέπει το σούπερ μάρκετ σε… βομβαρδισμένο τοπίο. Τα προϊόντα πέφτουν από τα ράφια στο πάτωμα, την ώρα που ο κόσμος, πανικόβλητος, προσπαθεί να βγεί από το μαγαζί αλλά δεν μπορεί να φύγει εύκολα!

Μια γυναίκα που καθόταν στο γραφείο της, προσπαθεί να μπει κάτω από άλλο γραφείο για να προστατευτεί. «Τρομακτικές στιγμές. Πανικοβλήθηκα πάρα πολύ η αλήθεια είναι» λέει ένας νεαρός άνδρας, ενώ μια γυναίκα περιγράφει πως «έψαχνα ένα χώρο να μπω μέσα. Φοβόμασταν ότι θα πέσει το ξύλινο αντικείμενο που είχε τα ποτά».

Στο βίντεο φαίνονται οι εργαζόμενοι αλλά και οι πελάτες του σούπερ μάρκετ που με τα χέρια στα κεφάλια τους, προσπαθούν να προστατευτούν από τα προϊόντα που πέφτουν από τα ράφια και να απομακρυνθούν.«Ήταν τόσα πολλά τα προϊόντα κάτω που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε τον κόσμο, να βγούμε εμείς» λέει εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ.

Σοκαριστική και η στιγμή που μια γυναίκα, πελάτης, τρέχει πανικόβλητη τη στιγμή που γίνεται ο σεισμός, ενώ από τα ράφια του διαδρόμου όπου βρισκόταν πέφτουν με μανία τα προϊόντα. Η γυναίκα τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί αλλά τα προϊόντα πέφτουν πάνω της!

Δείτε το τρομακτικό video που έφερε στο φως ο AlphaΟ σεισμός των 5,1 βαθμών προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτια στα Άνω Λιόσια και μόνο στο δήμο Φυλής έχουν καταγραφεί περισσότερα από 700 κτίρια με ρωγμές.

Πηγή : newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...