«Μόνος στο Σπίτι» η επιστροφή: Ο μικρός Κέβιν επέστρεψε πιο… οργανωμένος από ποτέ (Vid)


«Μόνος στο Σπίτι» η επιστροφή: Ο μικρός Κέβιν επέστρεψε πιο… οργανωμένος από ποτέ (Vid)

Διαφ.
Loading...

Οι περιπέτειες του μικρού Kevin McCallister όταν κατά λάθος μένει μόνος του στο σπίτι την περίοδο των Χριστουγέννων μάς συντροφεύουν τηλεοπτικά κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Ο πρωταγωνιστής του Home Alone, της απόλυτης χριστουγεννιάτικης ταινίας, μετά από πολλά χρόνια επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.

Ο 9χρονος Kevin γυρίζει πίσω στο σπίτι του στα 38 του πλέον χρόνια και ετοιμάζεται ακόμα μία φορά να περάσει τα Χριστούγεννα μόνος του.

Ή μάλλον όχι και τόσο μόνος. Οι γνωστοί ληστές παραμονεύουν ακόμα μία φορά έξω από το στολισμένο σπίτι του. Αυτήν την φορά όμως ο Kevin δε θα ξαναχρειαστεί να στήσει δεκάδες παγίδες. Και αυτό γιατί έχει δίπλα του την Google.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Στο βίντεο, παραγωγής του ψηφιακού κολοσσού, ο Macaulay Culkin, παίζει ξανά τον ρόλο που τον ανέδειξε, διαφημίζοντας όμως τις τεχνολογικές καινοτομίες της Google, η οποία τον βοηθάει αυτήν την φορά να προστατέψει το σπίτι του.Έστω και αν η επιστροφή του δεν ήταν κινηματογραφική, ήταν τουλάχιστον μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πηγή: dailymedia.grΔιαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...