Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 2/9


Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 2/9

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Διαφ.
Loading...

Με όρεξη για το νέο που έρχεται

Κριός

Η σύνοδος Ερμή-Άρη βάζει «αέρα στα πανιά σου» και σίγουρα μπορείς να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση ή πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» από όλα αυτά που κουβαλάς και σε κάνουν να μην είσαι ο εαυτός σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ζήτημα που θεωρούσες ληγμένο, αλλά τελικά είχε και «ουρά». Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε «σοκάρει» με μια σειρά αποκαλύψεων, μη βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επιλογές ή την συμπεριφορά ενός οικείου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να σε οδηγήσει στο να σκεφτείς ότι «ξανοίχτηκες» περισσότερο από όσο αντέχεις κι έχεις «χάσει τον δρόμο σου». Επειδή όμως τα δύσκολα έρχονται σε όποιον/α έχει την ικανότητα να τα χειριστεί, δεν έχεις παρά να προχωρήσεις στις δέουσες αξιολογήσεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Ουρανός στον 10ο φυσικό «οίκο» σου μπορεί να σε φέρει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης. Επιπλέον, καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου έχει κι αυτός τις φάσεις του -μία πάνω, μια κάτω- και βέβαια έχει σημασία που θα τον… πετύχεις! Γιατί στη φάση που «φορτσάρει» μπορείς να καταφέρεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο αλλά και να «κάψεις» προοπτικές που σου πήρε πολύ κόπο και χρόνο για να «κτίσεις».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη παραπέμπει σε κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις, είτε στα προσωπικά είτε στα εργασιακά σου, που θα πρέπει να διαλευκάνεις άμεσα, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα βέβαια, σου δίνει την ώθηση να «ξεμπερδεύεις» μια και καλή με δουλειές που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε «τροφοδοτεί» με τύχη, κάνοντας το έργο σου πιο εύκολο. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Ερμή-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις και συγκρούσεις με «κολλητούς», που ίσως δεν συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα. Κι επειδή κανείς δεν πρόκειται να πείσει κανέναν… μακριά κι αγαπημένοι!    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Αναδεικνύονται οι αρετές μα και τα ελαττώματά σου, σε κάθε περίπτωση όμως καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες και ευθύνες, σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Κάνε λοιπόν τα πράγματα με τον τρόπο που ξέρεις, αλλά δώσε το δικαίωμα και στους συνοδοιπόρους σου να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ό,τι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την έρευνά σου στο παρελθόν, που πάντα αποτελεί μια πολύ καλή πηγή… αλήθειας! Επιπλέον, ο Ουρανός στον Κριό σου ζητά να «δυσκολέψεις» λίγο τη ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να πας… πίσω και να ρυθμίσεις «μια κι έξω» τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, προετοιμάζοντας μια νέα αρχή. Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει το οικογενειακό σου πλαίσιο, απελευθερώνοντάς σε από δεσμεύσεις και κάθε είδους αρνητική «κληρονομιά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα κι ίσως αξίζει να ρισκάρεις, ακολουθώντας το ένστικτό σου. Αλλά, επειδή «ο τροχός της τύχης» γυρίζει πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που κατακτήσεις κάτι, παρ’ το και… φύγε! Παράλληλα, ο Ουρανός σε θέλει πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό στις ιδέες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η σύνοδος Ερμή-Άρη σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τις εργασιακές σχέσεις σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνες που διακρίνονται για την ειλικρίνειά τους, ανεξάρτητα με το αν κάποιες φορές δεν… αντέχεις την αλήθεια τους! Επιπλέον, καλείσαι να συνάψεις μια πρόσκαιρη αλλά αποτελεσματική συμμαχία, για να αντιμετωπίσεις έξωθεν επιθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...