19 απίστευτα κόλπα που θα κάνουν την ζωή σας πολύ ευκολότερη


16f934bca995337876a8c7d5c27ad7ef

Όλοι προσπαθούμε συνεχώς να βρούμε νέα κόλπα και συμβουλές, που θα απλοποιήσουν και θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Διαφ.
Loading...

Γι’ αυτό και στο συγκεκριμένο άρθρο σας παρουσιάζουμε μία λίστα με 19 απίθανα κόλπα που θα σας δείξουν πώς να στεγνώσετε γρηγορότερα τα ρούχα σας, να κάνετε αδιάβροχα τα παπούτσια σας, να ενισχύσετε το ηχείο του κινητού σας και πολλά ακόμη.

#1 Καλλιεργήστε τριαντάφυλλα χωρίς βολβό ή σπόρο

1

© pinterest

Ορίστε ένα καταπληκτικό κόλπο που θα σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε τριαντάφυλλα, χωρίς να έχετε κάποιο βολβό ή σπόρους. Κόψτε ένα τριαντάφυλλο και τοποθετήστε την άκρη του σε μια μικρή πατάτα. Η υγρασία και τα θρεπτικά συστατικά της πατάτας θα βοηθήσουν το τριαντάφυλλο να αναπτύξει υγιείς ρίζες. Μάθετε περισσότερα εδώ.

#2 Μετατρέψτε τα παπούτσια σας σε αδιάβροχα

2

Για να μετατρέψετε τα πάνινα παπούτσια σας σε αδιάβροχα, δε χρειάζεστε τίποτα παραπάνω από μία κηρήθρα και ένα πιστολάκι. Απλώστε την κηρήθρα σε όλη την έκταση του παπουτσιού και λιώστε την με το πιστολάκι, μέχρι να γίνει αόρατη στα μάτια σας. Και έτοιμοι! Μόλις κάνατε τα παπούτσια σας αδιάβροχα!

#3 Στεγνώστε γρηγορότερα τα ρούχα σας

3

Αν δεν έχετε στεγνωτήριο και πρέπει να στεγνώσετε γρήγορα τα ρούχα σας, ορίστε τι μπορείτε να κάνετε. Τοποθετήστε το βρεγμένο ρούχο σε μία στεγνή πετσέτα. Τυλίξτε την πετσέτα, με το ρούχο προς τα μέσα. Σηκώστε την και στρίψτε την όσο πιο σφικτά μπορείτε, μέχρι να στραγγιστεί ένα μεγάλο μέρος του νερού. Αφού το κάνετε αυτό, κρεμάστε το ρούχο σας σε μια κρεμάστρα, μέχρι να στεγνώσει πλήρως.

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...