10 παραδεισένια μέρη που μπορείτε να ξεκινήσετε την ζωή σας από την αρχή.


Μήπως δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι εκεί που ζείτε; Τότε, γιατί δεν πάτε να μείνετε κάπου αλλού; Κάπου που το κλίμα και η κουλτούρα θα ταιριάζουν περισσότερο στην προσωπικότητά σας.

Διαφ.
Loading...

Υπάρχουν κάποια μέρη στον πλανήτη, που για κάποιο λόγο πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν σκεφτεί να μείνουν, παρά την επιθυμία τους να αλλάξουν περιβάλλον. Κρίμα γιατί πολλά από αυτά τα μέρη είναι πραγματικά πανέμορφα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να φτιάξουν την βαλίτσα τους και μπορούν να βρουν τον δικό τους παράδεισο στην γη.

Αβαρούα, Νήσοι Κουκ

1

© dxnews

Περίπου 2.000 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νέας Ζηλανδίας, οι τροπικές παραλίες της Αβαρούα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις Μαλδίβες ή τις Σεϊχέλες. Αλλά σε αντίθεση με αυτά τα μέρη στην Αβαρούα μπορείτε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα για 130 δολάρια τον μήνα. Επίσης, δεν την επισκέπτονται πολλοί τουρίστες, αφού κάθε χρόνο δέχεται περίπου 100.000 τουρίστες σε αντίθεση με την Χαβάη, που δέχεται ετησίως 8 εκατομμύρια τουρίστες.

Βέβαια, οι ξένοι δεν επιτρέπεται να αγοράσουν σπίτι στο νησί, αλλά μπορούν να νοικιάσουν για 60 χρόνια.

Český Krumlov, Τσεχία

2

© worldofwanderlust

Μια πόλη παραμύθι που βρίσκεται στην τσεχική περιοχή της Βοημίας. Ολόκληρη η χώρα είναι σαν ένα μεγάλο κάστρο του Μεσαίωνα. Συχνά, στους λιθόστρωτους δρόμους γίνονται παζάρια, όπως εκείνα που γίνονταν στην εποχή της Αναγέννησης. Επίσης, εδώ γίνεται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ του Ρόδου. Ένα δείπνο για δυο κοστίζει περίπου 20 δολάρια, ενώ μπορείτε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα για 400 δολάρια τον μήνα. Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι αν θέλετε να μετακομίσετε εδώ πρέπει να μάθετε Τσέχικα.

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...