Γυναίκα Αποφάσισε να Φτιάξει τα Σάπια Δόντια της και το Αποτέλεσμα είναι Εξωπραγματικό.


Γυναίκα Αποφάσισε να Φτιάξει τα Σάπια Δόντια της και το Αποτέλεσμα είναι Εξωπραγματικό.

Διαφ.

Μια γυναίκα από την Αυστραλία έκανε επίδειξη το νέο της χαμόγελο, αφού πρώτα ξόδεψε 5.500 δολάρια για την «πλήρη ανοικοδόμηση του στόματος» σε ειδικό στο Μπαλί, προκειμένου να διορθώσει τα «σάπια δόντια» της.

Η Κέιτ, από το Περθ, ταξίδεψε στο Sunset Dental στο Seminyak για να μεταμορφώσει τα δόντια της αφού πρώτα διάβασε τις θετικές κριτικές online στο να το κάνει. Στη συνέχεια δημοσίευσε τα αποτελέσματα στο Facebook.

«Είμαι τόσο ευχαριστημένη και εντυπωσιασμένη, από το πόσο καλά πήγαν όλα με τα νέα μου δόντια», έγραψε.

«Χάρη σε κάποια άτομα από αυτή τη σελίδα, έκανα έρευνα και έχτισα το θάρρος που χρειαζόμουν για να δω πώς θα μπορούσε να γίνει όλο αυτό.

«Κατά την τελευταία μας επίσκεψη τον Νοέμβριο, έστειλα e-mail στο Sunset και κανόνισα ένα ραντεβού για δωρεάν διαβούλευση, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και ακτινογραφία. Εκεί μου είπαν τι θα μπορούσε να γίνει με απλά λόγια και όχι περιττά πράγματα».

Με βάση τις συστάσεις τους, η Kate αποφάσισε να κανονίσει κι άλλες διακοπές στο ινδονησιακό νησί, αυτή τη φορά για 10 μέρες, με σκοπό να έχει αρκετό χρόνο για να κάνει τη διαδικασία της επιδιόρθωσης.«Το νέο μου στόμα απαιτούσε μόνο τρεις συναντήσεις με τον Δρ Σούρι», είπε.

 

«Βασικά άλλαξε τη ζωή μου», είπε με ενθουσιασμό η Κέιτ.«Δεν πόνεσε καθόλου, διότι μου είχε κάνει αναισθησία … αν και μερικά δόντια ήταν λίγο πιο ευαίσθητα στον αέρα και το νερό.

«Είχα δώσει μερικές μέρες για διαλείμματα μεταξύ των επισκέψεων και χρειάστηκε μια πενθήμερη αναμονή για το τελευταίο ραντεβού, αν και είμαι σίγουρη ότι θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα. Έμεινα 10 ημέρες κατά επιλογή.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη».

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Loading...
Loading...