Αυτή η γυναίκα έπινε ένα ποτήρι χυμό καρότου κάθε μέρα. Το τι συνέβει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!


Αυτή η γυναίκα έπινε ένα ποτήρι χυμό καρότου κάθε μέρα. Το τι συνέβει στη συνέχεια θα σας σοκάρει!

Διαφ.Τα καρότα είναι απαραίτητο να τα συμπεριλάβετε στη καθημερινή σας διατροφή. Είναι θεμέλια πολύτιμων θρεπτικών συστατικών και μπορούν να σας κρατήσουν σε φόρμα, να σας διατηρήσουν υγιείς, να βελτιώσουν την όραση σας, να καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα και πολλά άλλα. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τα υποτιμάτε!

Επιπλέον, θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε και τα καρότα στην ομάδα των superfoods. Παρ ‘όλα αυτά έχουν αγνοηθεί πλέον το πόσο ωφέλιμα είναι επειδή ήταν μέρος της τυπικής ανθρώπινης διατροφής για τόσο πολύ καιρό και δεν είναι τόσο συναρπαστικά όσο τα νέα πρόσφατα τρόφιμα. Γι ‘αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να σας υπενθυμίσουμε τι μπορούν να κάνουν τα καρότα και ο χυμός καρότου για σας:

Οι θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στο χυμό καρότου:

Βιταμίνη C: Η βιταμίνη C είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, ειδικά αν είστε κρυωμένοι, έχετε γρίπη, ή κάποιο άλλο ιό. Παρομοίως, η βιταμίνη C βοηθά τους τραυματισμούς να επουλωθούν γρηγορότερα και ενισχύει τα ούλα σας.

Κάλιο : Το κάλιο είναι ένα σημαντικό κομμάτι των θρεπτικών συστατικών του καρότου. Λόγω του καλίου, η πήξη του αίματος σας είναι πιο εύκολη, έχετε ισορροπημένα επίπεδα χοληστερόλης, και το σώμα σας χτίζει την πρωτεΐνη γρηγορότερα δημιουργώντας, τεράστιες ποσότητες.

Βιταμίνη Α : Η βιταμίνη Α, μπορεί να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και εγκεφαλικού επεισοδίου και το χυμό καρότου είναι μια εξαιρετική πηγή αυτήςΚαροτενοειδή : Τα καροτενοειδή είναι αντικαρκινικοί φορείς που έχουν διερευνηθεί με διάφορα είδη καρκίνου. Μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο του καρκίνου της ουροδόχου κύστης, του προστάτη, του παχέος εντέρου, και του καρκίνου του μαστού.

Μαγγάνιο και μαγνήσιο : Αυτές οι ουσίες είναι δύσκολο να τις λάβετε στη διατροφή σας, ωστοσο μπορείτε να τις λάβετε εύκολα μέσω της κατανάλωσης καρότου.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΥΓΙΕΙΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

Πως μπορεί ο χυμός καρότων να θεραπεύσει τον καρκίνο;

Η Ann Cameron βρήκε τη θεραπεία του χυμού του καρότου έναντι του καρκίνου, όταν βίωνε το τέταρτο στάδιο του καρκίνου του παχέος εντέρου. Όταν έμαθε για τον Ralph Cole, ο οποίος κατάφερε να θεραπεύσει τον δικό του ιδιαίτερο καρκίνο, πίνοντας πέντε κιλά χυμό καρότου, αποφάσισε να το δοκιμάσει.Η Ann άρχισε να πίνει χυμό καρότου και μετά από οκτώ εβδομάδες πήγε στο γιατρό και διαπιστώθηκε ότι ο καρκίνος της είχε υπαναχωρήσει. Συνέχισε να πίνει χυμό καρότου και μέσα σε οκτώ μήνες, ο καρκίνος της είχ φύγει εντελώς.

Αξιοποιήστε με το καλύτερο τρόπο τα καρότα:

Αν αποφασίσετε να καταναλώσετε πέντε κιλά χυμό καρότου με συνέπεια, θα πρέπει να βρείτε μια καλή ποιότητα καρότου. Αγοράστε φυσικά καρότα. Γιατί τα κοινά καρότα μπορεί να είναι γεμάτα με φυτοφάρμακα και χημικές ουσίες που μπορεί πραγματικά να έχουν πολύ χειρότερα αποτελέσματα για εσάς.

Αγοράστε οργανικά καρότα και χαρείτε όλα τα οφέλη τους!

 

[Πηγή]Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...