5 Πανεύκολες Ασκήσεις Γυμναστικής που θα μεταμορφώσουν το Σώμα σας σε Χρόνο Μηδέν!


5 Πανεύκολες Ασκήσεις Γυμναστικής που θα μεταμορφώσουν το Σώμα σας σε Χρόνο Μηδέν!

Διαφ.

Με τις παρακάτω πανεύκολες ασκήσεις, θα νιώσετε ευεξία και θα γυμναστείτε. Το πιο σημαντικό είναι να μη κινείστε καθόλου και να παραμείνετε σε ακινησία, ενώ τις εκτελείτε. 

Απλά «παγώστε» σε μια συγκεκριμένη στάση για 5-30 δευτερόλεπτα και εφαρμόστε τις τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα.

1. Φτερό πεταλούδας

1

Με μισολυγισμένο το δεξί πόδι κρατήστε αντίσταση σε ένα τοίχο, και λυγίστε το αριστερό πόδι στο δεξί γόνατο. Σηκώστε τη μέση από το έδαφος και βάλτε τα χέρια στη κοιλιά. Επαναλάβετε την ίδια άσκηση από την άλλη πλευρά.

2. Μύλος

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

2

Τοποθετήστε τις παλάμες στη κοιλιά, και τοποθετήστε το σώμα σας όσο πιο κοντά στον τοίχο έχοντας τα πόδια τεντωμένα. Το δεξί πόδι κρατήστε το σε κάθετη ευθεία, και το αριστερό πόδι χαμηλώστε το όσο πιο χαμηλά μπορείτε. Επαναλάβετε την άσκηση από την άλλη πλευρά.

3. Χαιρετισμός

3

Έχοντας τεντωμένα τα πόδια στον τοίχο και σε γωνία 90 μοιρών με τον κορμό. Από το έδαφος μπορείτε να σηκώσετε μόνο τις ωμοπλάτες. Τεντώστε το δεξί σας χέρι προς τα πόδια σας, ενώ με το αριστερό το έχετε στη κοιλιά σας. Επαναλάβετε την ίδια άσκηση από την άλλη πλευρά.

4. Ψαλιδάκι

4

Σηκώστε και τα δύο πόδια στον αέρα, χωρίς να τα λυγίσετε στα γόνατα. Με το δεξί πόδι κρατήστε αντίσταση στον τοίχο, και το αριστερό πόδι τεντώστε το προς τα πίσω. Κρατήστε τη μέση σας με τα χέρια σας για ισορροπία. Επαναλάβετε την άσκηση στη δεξιά πλευρά.

5. Γέφυρα

5

Ξαπλώστε στο έδαφος, έχοντας τα χέρια τεντωμένα και με τις άκρες των δακτύλων να ακουμπάτε τον τοίχο. Σηκώστε τα πόδια σας και λυγίστε τα σε γωνία 90 μοιρών και κρατήστε αντίσταση στον τοίχο.

Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε την κάθε άσκηση 10 φορές. Θα έχετε ορατά αποτελέσματα μέσα σε 2-3 εβδομάδες.

Credit: adme.ru


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...