Εσύ ξέρεις ΤΙ θέλουν οι άντρες; Αυτά είναι τα στοιχεία που Ψάχνουν από μια Γυναίκα!


Εσύ ξέρεις ΤΙ θέλουν οι άντρες; Αυτά είναι τα στοιχεία που Ψάχνουν από μια Γυναίκα!

Διαφ.Αυτά είναι τα στοιχεία που ψάχνουν!
Εσύ ξέρεις τι θέλουν οι άντρες; Αυτά είναι τα στοιχεία που ψάχνουν από μια γυναίκα!

Οι άντρες δύσκολα επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα σε μία σχέση!

Τι είναι αυτό που ψάχνουν τελικά οι άντρες σε μία σχέση;

1 Επιβεβαίωση

Οι άντρες περισσότερο από τις γυναίκες έχουν ανάγκη να ικανοποιούν τον εγωισμό τους, να δέχονται επιβεβαίωση για τις ικανότητές τους ως εραστές, σύντροφοι και επαγγελματίες. Oταν οι γυναίκες αμελούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να επιβεβαιώσουν την αγάπη τους, τότε αισθάνονται ανικανοποίητοι μέσα σε μια σχέση. Σταματήστε επίσης την κριτική, γιατί αυτό τους σκοτώνει!

2. Σε αλική επιθυμία

Οι άντρες δεσμεύονται με μια γυναίκα περισσότερο μέσω του σεχ παρά μέσω της επικοινωνίας. Γι’ αυτό θέλει να αισθάνεται ότι ακόμα τον επιθυμείτε και κυρίως να κάνετε σεχ όταν εκείνος το θέλει και όχι όταν θέλετε εσείς. Στις γυναίκες αρέσει να πιστεύουν ότι ελέγχουν τη σεχουαλική ζωή στις σχέσεις τους, αλλά αυτή η αντίληψη δεν βρίσκει σύμφωνους τους άντρες.

3. ΦροντίδαΟι περισσότεροι άντρες έχουν ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Όταν γυρνάνε από την δουλειά, έχοντας μια δύσκολη μέρα, θέλουν να νιώσουν ότι τους αγαπάτε και τους αποδέχεστε όπως είναι. Αυτό τους ηρεμεί και να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.

4. Η αίσθηση του χιούμορ

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που ελκύονται από τους άντρες με υψηλή αίσθηση χιούμορ, αλλά από ότι φαίνεται οι άντρες αναζητούν το ίδιο στη σύντροφό τους. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ σημαντικό, καθώς αν περνάτε μαζί καλά και γελάτε, αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

5. Χώρο

Οι γυναίκες θέλουν να περνούν πολλές ώρες με τον σύντροφό τους, όμως οι άντρες επιζητούν μια ισορροπία. Θέλουν να είναι κοντά με τη γυναίκα τους, αλλά να εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους και τα ενδιαφέροντά τους.

6. Πίστη και αφοσίωση

Αυτά τα δύο στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για έναν άντρα. Η πίστη και η αφοσίωση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φοβούνται μην απιστήσετε. Στην προκειμένη περίπτωση, οι άντρες θέλουν να έχουν ένα άτομο που να μπορούν να στηριχθούν και να νιώσουν ασφάλεια όταν το έχουν ανάγκη. Θέλουν να ξέρουν ότι θα είστε εκεί όταν κάτι άσχημο συμβεί στην ζωή τους και χρειαστούν στήριξη. Οπότε δεν είναι μόνο οι γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια μέσα σε μια σχέση. Δείξτε του ότι τον αγαπάτε προκειμένου να αισθανθεί σιγουριά για τη σχέση σας.7. Σεβασμός

Οι άντρες πολλές φορές εκλαμβάνουν τον σεβασμό ως αγάπη. Αν παραπονιέστε συχνά για τα ελαττώματά του, για τη δουλειά του ή τα οικονομικά προβλήματα του σπιτιού, τότε όχι μόνο θα αμφιβάλει για την αγάπη σας, αλλά μπορεί να σταματήσει να σας έχει εμπιστοσύνη.

8. Συναισθηματική οικειότητα

Οι άντρες δεν θέλουν να φανερώνουν τις αδυναμίες τους, τις φοβίες τους ή τις ανασφάλειές τους. Γι’ αυτό θέλει να αισθάνεται όχι έχει με την σύντροφό του την απαραίτητη συναισθηματική οικειότητα για να εκφράσει με ειλικρίνεια τα συναισθήματά του.

9. Να ξέρετε πότε να μιλάτε

Το να γνωρίζετε πότε είναι η ώρα να μιλήσετε και πότε είναι η ώρα να μην μιλάτε. Όταν οι άντρες μιλάνε στο τηλέφωνο ή παρακολουθούν την αγαπημένη τους τηλεοπτική εκπομπή ή ποδόσφαιρο, δεν θέλουν να τους ενοχλούν. Η κατανόηση αυτού του κανόνα μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την σχέση σας.

10. Συζητήσεις στο κρεβάτι
Μην μιλάτε κατά τη διάρκεια του σεξ, εκτός αν είναι βρώμικα λόγια. Το τελευταίο πράγμα που θέλει ένας άντρας όταν πέφτει στο κρεβάτι είναι να ακούσει διάφορες καθημερινές σκέψεις από τη σύντροφό του. Εκτός αν του πείτε κάτι που θα τον «ανάψει». Εκεί αλλάζει το θέμα.

Πηγη youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...