14 άγνωστα ζευγάρια διάσημων Ελλήνων που δεν ξέραμε ότι κάποτε ήταν μαζί


14 άγνωστα ζευγάρια διάσημων Ελλήνων που δεν ξέραμε ότι κάποτε ήταν μαζί


Διαφ.




Πολλά είναι τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που παλαιότερα μεσουρανούσαν στις φυλλάδες και είχαμε ξεχάσει ότι υπάρχουν.

Τα χρόνια μπορεί να περνάνε, αλλά εμείς δεν ξεχνάμε. Έτσι, είπαμε να θυμηθούμε διάσημους του τόπου που καποτε υπήρξαν ζευγάρι και όσο κράτησε ο έρωτας τους, είχαν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας. Ψάξαμε και βρήκαμε ζευγάρια ταιριαστά, αταίριαστα, ενίοτε και απίθανα. Πάμε, λοιπόν, στην πιο… ερωτική αναδρομή της στήλης.

Τους θυμάστε μαζί;

Η Αλέκα Καμηλά πολύ πριν παντρευτεί τον Πέντραγκ Στογιάκοβιτς είχε μία σύντομη σχέση με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Νίκο Γκάλη. Η Αλέκα φαίνεται ως πρώην άλτρια του ύψους είχε μία αδυναμία στον αθλητισμό και στους μπασκετμπολίστες ειδικότερα
ζευγάρια
Λίγο μετά την αποχώρηση του Νίνο από το Fame story ο ανερχόμενος σταρ γνώρισε κι ερωτεύτηκε τη νεαρή δημοσιογράφο, Δέσποινα Καμπούρη. Η σχέση τους κράτησε δύο χρόνια και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο χωρισμός τους ήταν φιλικός και μέχρι σήμερα διατηρούν καλές σχέσεις

Η σχέση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους όσο κράτησε απασχόλησε τον Τύπο περισσότερο και από τις αθλητικές επιδόσεις του εντός αγωνιστικών χώρων. Ήταν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, ενώ μετά τον χωρισμό τους χρέωναν στον τερματοφύλακα τη μία καλλονή μετά την άλλη
ζευγάρια

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για τη σχέση της με τον Απόστολο Γκλέτσο αποκαλύπτοντας ότι εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση. Η θυελλώδης σχέση τους έληξε άδοξα ενώ η ηθοποιός αποκάλυψε και μία… αιματηρή σκηνή ζηλοτυπίας που της έκανε ο Γκλέτσος

Στο ξεκίνημα της καριέρας της επί αθηναϊκού εδάφους, η Νατάσσα Θεοδωρίδου ερωτεύτηκε τον σταρ του Παναθηναϊκού, Νίκο Οικονόμου. Η σχέση τους κράτησε μόλις 4 μήνες, αλλά την εποχή εκείνη απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ.
ζευγάρια

Με το στόμα ανοιχτό μείναμε μετά την αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή ότι πριν χρόνια είχε μία σύντομη σχέση με την Βαλέρια Χριστοδουλίδου. Ο έρωτας τους άνθησε όταν συνεργάστηκαν στον μικρό Διογένη και για ένα φεγγάρι πέρασαν πολύ ωραία.

Τον καιρό που η Αννίτα Ναθαναήλ μεσουρανούσε στην τηλεόραση ερωτεύτηκε τον γόη του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τάρλατς. Η σχέση τους κράτησε πολλά χρόνια κι ενώ πολλοί περιμεναν να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνοι αποφάσισαν να χωρίσουν.
ζευγάρια

Δείτε τα υπόλοιπα ζευγάρια

Το Φθινόπωρο του 1998 η Βίκυ Κουλιανού γνώρισε τον Γιώργο Σιγάλα. Η σχέση τους κράτησε για πολύ καιρό και συνοδεύτηκε με κλασικές δηλώσεις του τύπου: “βρήκα τον άνθρωπό μου”. Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας είχε δηλώσει κάποτε ότι η Κουλιανού… “τον κάλυπτε για γάμο”, αλλά φευ η σχέση τους έληξε άδοξα και μας έμεινε μόνο η ανάμνηση της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου για πολλά χρόνια είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αλεξόπουλο. Κι ενώ ήταν από τα πιο ταιριαστά και διακριτικά ζευγάρια του χώρου,χώρισαν το 2007. Λίγο μετά η Σίσσυ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του παλιού της φίλου, Θοδωρή Μαραντίνη.
ζευγάρια

Η σχέση της Μαριάννας Τουμασάτου με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο κράτησε περισσότερο από δέκα χρόνια και οι δυο τους αποτελούσαν ένα ταιριαστό και διακριτικό ζευγάρι της showbiz. Ωστόσο, το 2004 χώρισαν ενώ οι κακές γλώσσες τότε έλεγαν ότι η Τουμασάτου είχε ήδη ερωτευτεί τον συμπρωταγωνιστή της, Αλέξανδρο Σταύρου.

Η πιτσιρίκα Ζέτα Μακρυπούλια στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ερωτεύτηκε τον γοητευτικό γυμναστή, Κώστα Αλιμπέρτη. Η σχέση τους κράτησε πολλά χρόνια, ενώ μετά στη ζωή της Ζέτας μπήκε ο Αντώνης Ρέμος.
ζευγάρια

Και όμως ήταν ζευγάρι

Πολλά χρόνια πριν, ο Γιώργος Χειμωνέτος ερωτεύτηκε σφόδρα το νεαρό κι ανερχόμενο μοντέλο, Κάτια Ζυγούλη. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για πολύ καιρό, ενώ τότε ο εκείνος δήλωνε πώς αν ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία, σίγουρα θα παντρευόταν την όμορφη Κάτια. Πάντως, σήμερα οι δυο τους είναι καλοί φίλοι.

Και πάμε στην πρόσφατη ιστορία του τόπου μας για να κλείσουμε με ένα ζευγάρι ανατροπή στα δεδομένα της showbiz. Η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός έγιναν ζευγάρι το 2012 και η Ναταλία Γερμανού δήλωνε εκείνη την εποχή στο ΟΚ!: «Μερικά πράγματα στη ζωή συμβαίνουν για πρώτη φορά, πάνω που έχεις σχεδόν παραιτηθεί. Είμαι αποφασισμένη να προστατέψω αυτό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή μου, γιατί αξίζει πραγματικά».Την προστάτεψε δεν την προστάτεψε πάντως, το ζευγάρι δεν έμεινε μαζί για πολύ καιρό αλλά διατηρεί μια υπέροχη φιλική σχέση.
ζευγάρια

Ένας έρωτας που δεν κράτησε πολύ. Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης παρά τον θυελλώδη έρωτα δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν το μεγάλο βήμα. Μετά από ένα σημείο οι καυγάδες είχαν γίνει καθημερινό φαινόμενο και η τελευταία πράξη του “δράματος” έλαβε χώρα στην Πάρο όπου οι δυο τους χώρισαν οριστικά.


Πηγή