14χρονη Αγόρασε ένα Παλιό Τροχόσπιτο με 160€ και το Μετάτρεψε Μόνη της σε Ένα Πανέμορφο Παλάτι!


Μία 14χρονη έφηβη, η Ellie Yeater, μόλις τέλειωσε ένα πρότζεκτ εντελώς μόνη της. Αφού αγόρασε ένα παλιό τροχόσπιτο του 1974, αποφάσισε πως χρειαζόταν ανακαίνιση.

Διαφ.

Έτσι, πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι προσπαθώντας να το κάνει σαν καινούργιο. Πλέον, είναι άνετο και έχει πολύ όμορφη διακόσμηση που ταιριάζει στο στυλ της.

Το τροχόσπιτο κόστισε $200 για να το αγοράσει αλλά έπρεπε να ξοδέψει ακόμα περισσότερα χρήματα για να το μεταμορφώσει. Το τελικό αποτέλεσμα όμως άξιζε την προσπάθεια.  

Ενώ τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας της απλά θέλουν να μην κάνουν τίποτα και να απολαύσουν το καλοκαίρι, εκείνη έκανε δικό της το τροχόσπιτο και τώρα έχει έναν αξιολάτρευτο χώρο για να περνάει χρόνο με τους φίλους της.Το τροχόσπιτο είχε παλιό πάτωμα και ξύλινα πάνελ. Εκείνη τα αφαίρεσε όλα και ξεκίνησε να τα αντικαθιστά από την αρχή.

Ήταν πολύ τυχερή γιατί ο πατέρας και ο παππούς της αποφάσισαν να την βοηθήσουν και ήταν οι ιδανικοί συνεργάτες.

Την άφησαν να κάνει πρακτικά τα πάντα αλλά της έδωσαν χρήσιμες συμβουλές για τα πάντα.

Έβαλε παρκέ σε όλο το πάτωμα για να καλύψει το ξεπερασμένο πράσινο/κίτρινο μοτίβο.

Αφού είχε τελειώσει με την ανακαίνιση, άρχισε να προσθέτει αξεσουάρ στον χώρο και διακοσμητικά. Η γιαγιά της την βοήθησε να προσθέσει και μερικές κουρτίνες και στο τέλος το τροχόσπιτο δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε αγοράσει.

Πώς σας φαίνεται το τροχόσπιτό της;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...
Loading...
Loading...