29 χρόνια φυλάκιση στον δικηγόρο που βίαζε τα εγγονάκια του


29 χρόνια φυλάκιση στον δικηγόρο που βίαζε τα εγγονάκια του


Διαφ.


Την ποινή που του επέβαλλε πρωτόδικα το ΜΟΔ Άμφισσας διατήρησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας για τον 74χρονο σήμερα δικηγόρο που βίαζε τα εγγονάκια του στη Λαμία.

Το Εφετείο δεν αναγνώρισε τα ελαφρυντικά του προηγούμενου σύννομου βίου και της καλής διαγωγής και καταδίκασε τον δικηγόρο σε ποινή φυλάκισης 29 ετών. Ο παππούς «τέρας» που ξεσπούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις στα εγγόνια του, θα επιστρέψει στη φυλακή όπου θα περάσει 20 χρόνια, που είναι και η εκτιτέα ποινή.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο δικηγόρος του κατηγορούμενο υποστήριξε ότι ο εντολέας του είναι αθώος και ότι δεν βρέθηκε δικό του DNA στα παιδιά. Τα όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες όμως, όπως επίσης και τα πορίσματα από την πραγματογνωμοσύνη και την ιατροδικαστική έκθεση, απέδειξαν ότι τα παιδιά βίωναν μια κόλαση στα χέρια του παππού τους.

29 χρόνια φυλάκιση στον δικηγόρο που βίαζε τα εγγονάκια του

Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα παιδιά ηλικίας 7 και 9 ετών βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση μετά τον θάνατο της προγιαγιάς τους. Μάλιστα, οι δασκάλες του κοριτσιού κατέθεσαν ότι η μικρή παραπονιόταν για έντονη φαγούρα στα γεννητικά όργανα αλλά και σε όλο της το σώμα, καθώς έφερε τσιμπήματα από ψύλλους. Μια από τις δασκάλες είχε καταγγείλει τα όσα έβλεπε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στη συνέχεια καταγγελία στην Εισαγγελία Λαμίας έκανε και ο διευθυντής του Σχολείου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κοριτσάκι σήμερα βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια, ενώ το αγοράκι που είναι ΑΜΕΑ φιλοξενείται σε Δομή.


Πηγή