21 ετών,σωσίας της Linda Evangelista: Μόνο την Χατζιπαντελή δεν έπεισε το αδιαφιλονίκητο φαβορί του GNTM 5


21 ετών,σωσίας της Linda Evangelista: Μόνο την Χατζιπαντελή δεν έπεισε το αδιαφιλονίκητο φαβορί του GNTM 5


Διαφ.




Η 21χρονη Ειρήνη είναι σωσίας της Linda Evangelista! Μόλις η νεαρή μπήκε στο πλατό του GNTM οι κριτές ενθουσιάστηκαν και κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τα τρία πολυπόθητα ναι. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν συμφώνησε με τους υπόλοιπους κριτές και δεν έδωσε την έγκριση της στη νεαρή Ειρήνη.

Τρία ναι και ένα όχι από τη Σοφία Χατζηπαντελή

Η Ειρήνη είναι 21 ετών και έρχεται από το Ρέθυμνο για να κυνηγήσει το όνειρό της στο GNTM 5! Μόλις την είδε ο Τάσος Σοφρωνίου της είπε ότι μοιάζει με τη Linda Evangelista! Εργάζεται ως υποδοχή σε καφετέρια και θεωρεί τον εαυτό της curvy model, δηλαδή μοντέλο με καμπύλες. Οι κριτές της είπαν ότι είναι πολύ όμορφη αλλά χρειάζεται να κάνει γυμναστική.

Μάλιστα, η Ειρήνη είπε στους κριτές ότι της έχουν πει οτι μοιάζει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Βίκυ Καγιά εκείνη τη στιγμή της είπε: «Δεν μοιάζεις καθόλου, δεν έχουν καμία σχέση τα πρόσωπά σας». Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς GNTM 5 θα τα βρίσκεις εδώ. Η παρουσία της και το πρόσωπό της εντυπωσίασε τους κριτές, οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τη Σοφία Χατζηπαντελή.


Πηγή