26 χρόνια πριν: Η «σκανδαλώδης» σφαλιάρα της Άννας Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη και η αποχώρηση (Video)


26 χρόνια πριν: Η «σκανδαλώδης» σφαλιάρα της Άννας Βίσση στην Ελένη Μενεγάκη και η αποχώρηση (Video)


Διαφ.


Κι όμως! Πριν πολλά χρόνια η Άννα Βίσση είχε πάει να ρίξει σφαλιάρα στην Ελένη Μενεγάκη μπροστά σε κόσμο. Το θυμάστε;

Όταν έχει όρεξη η Άννα Βίσση κάνει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό της. Δεν παίρνει χαμπάρι ούτε από κάμερες ούτε από σκηνοθέτες παρουσιαστές και παρουσιάστριες.

Όλα συνέβησαν πριν περίπου 26 χρόνια. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σε μια εκπομπή που βγήκε από το νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανιζόταν η Βίσση! Παράλληλα, διαβάστε την απίθανη δήλωση της Άννας Βίσση για το σ@ξ με τον Νίκο Καρβέλα!

Κάποια στιγμή, θέλησε να δώσει σφαλιάρα στην Ελένη για να δει αν μπορεί να την αποφύγει σωστά! Η παρουσιάστρια όμως δεν μπορούσε να μπει στον ρόλο και έτσι απογοήτευσε στο κοινό που ήθελε να τη δει δαρμένη!

Όταν η Άννα ρώτησε: «Να τη δείρω;;;;» απάντησαν ένα «ναιιιιιιιι». Η Ελένη όμως αποχώρησε από τη σκηνή λέγοντας «Ωραίος τρόπος! Να τη φάω και να με βλέπουνε δηλαδή…»

Δείτε το σπάνιο βίντεο

Οικονομική κατάρρευση για την Άννα Βίσση: «Έχασα πολλά χρήματα που…»

Πριν μερικά χρόνια η Άννα Βίσση είχε μιλήσει στο Down Town Κύπρου, αποκαλύπτοντας την οικονομική κατάρρευση που βίωσε, όταν έχασε πολλά χρήματα.

Παρά τα τόσα χρόνια που έχει στη δισκογραφία και τις πίστες, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως η οικονομική της κατάσταση δεν είναι αυτή που πολλοί θα περίμεναν. Παράλληλα, δείτε την ανακοίνωση της Άννας Βίσση για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Δεν υπήρξα ποτέ δέσμια του χρήματος. Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτόν τον τομέα, ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και για να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου.

Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου προσφέρουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε άλλωστε ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή